NAŠI IZDELKI IN STORITVE

IZDELKI IN STORITVE

 

Razvoj in proizvodnja izdelkov za končni trg

V podjetju Odeja razvijamo in izdelujemo vrhunske tekstilne izdelke za dom. Imamo lastne blagovne znamke zelo raznolikih tekstilnih izdelkov za zdravo spanje in dekoracijo doma. Za naše izdelke je značilno, da so izdelani iz izbranih in vrhunskih materialov, prijaznih do okolja in do ljudi. Odejina proizvodnja temelji na bogatih izkušnjah in razvojni usmerjenosti, ustvarjalnosti in odlično izobraženem kadru. V vsem, kar naredimo, se čuti globoko spoštovanje do dobrega počutja in zdravega spanja slehernega uporabnika naših izdelkov.

 

Razvoj in proizvodnja izdelkov za velike kupce in za opremo večjih objektov

Za velike kupce, kot so trgovci in opremljevalci gostinskih, hotelskih, zdravstvenih ter podobnih objektov, imamo že izdelano ponudbo, ki jo lahko dopolnimo in prilagodimo za posameznega kupca. Inženirsko znanje in odlične proizvodne kapacitete nam omogočajo zelo fleksibilno sodelovanje. Vsakega kupca obravnavamo individualno, ga želimo spoznati in s svojimi izdelki prispevati k njegovemu poslovnemu uspehu.

 

Razvoj in proizvodnja prešitih in neprešitih tekstilij

Med našimi partnerji so priznane in vrhunske blagovne znamke, za katere izdelujemo tekstilne komponente njihovih izdelkov. Znani smo kot zelo zanesljiv partner, tako pri razvoju kot pri proizvodnji tekstilnih komponent. S svojim delom želimo prispevati h kvaliteti končnega izdelka in poslovnemu uspehu našega partnerja.

 

Trgovina

Razvito imamo mrežo lastnih maloprodajnih trgovin v vseh večjih krajih po Sloveniji. V naši spletni trgovini lahko nakupujejo kupci s celega sveta. Naše trgovke so izobražene svetovalke, ki želijo prispevati k zdravemu spanju in dobremu počutju vsakega uporabnika Odejinih izdelkov.

Razvito imamo tudi močno veleprodajno mrežo, ki posluje z velikimi kupci in poslovnimi partnerji po celem svetu. 

 

 

Kontaktna oseba za kupce

Tanja Orel

Vodja prodaje

T  04 51 30 116

E tanja.orel@odeja.si

 

Dodatne informacije o razvoju tekstilnih izdelkov

Lea Križnar

Vodja razvoja in proizvodnje

T  04 51 30 144

E lea.kriznar@odeja.si

 

Kontaktna oseba za velike kupce in za dobavitelje

Tatjana Mencigar

Vodja komerciale

T  0 4 51 30 120

E tatjana.mencigar@odeja.si