Odeja Cottonel Extra Light

Izredno lahka bombažna odeja

Zaspite v objemu, lahkem kot sapica
Najkvalitetnejši, certificiran bombaž v tkanini in polnilu odeje zagotavlja kot sanje nežno udobje. Odeja ustvarja svežo in zračno spalno klimo v toplih mesecih in zelo toplih spalnicah. Dajala vam bo čudovit občutek zavetja, vendar vam z njo ne bo vroče. Uporabljate jo lahko tudi brez posteljnine ali kot pregrinjalo.

Od 112,91 €
SKU
24601

Za razvajanje kože in sproščanje telesa
Bombaž v odeji odlikujejo visoka hidrofilnost, lahkotnost in zračnost. Odeja je čudovito prijetna na dotik, ustvarja svežo spalno klimo in je nadvse primerna za vse, nagnjene k nočnemu potenju.

 

Svežina, ki traja
Ko se odeja umaže ali jo želite osvežiti, jo preprosto operete. Več o vzdrževanju izdelkov iz naravnih materialov >

 

Uživajte v čudovitih posebnostih bombaža
Bombaž je prijazen do kože in ustvarja nežen objem telesa. Izredno učinkovito odvaja telesno vlago v prostor. Ustvarja prijetno zračno in svežo spalno klimo, ki jo cenijo vsi, ki jim je ponoči rado vroče.

 

Poskrbite za naravno spalno klimo v svoji postelji
Opremite svojo posteljo še z vzglavnikom in nadvložkom Odeja Natur. Ustvarili boste čudovito naravno klimo za zdravo in sproščeno spanje.

 

Kolekcija Odeja Natur
Odeja Natur je kolekcija odej, vzglavnikov in nadvložkov iz čudovitih naravnih materialov, mehkih organskih oblik in dobro premišljenih podrobnostih. Naravne posebnosti puha, volne in rastlinskih vlaken ustvarjajo izredno prijetno spalno klimo. Omogočili vam bodo celovito regeneracijo telesa in vas okrepili za nov dan. Oglejte si celotno kolekcijo >

Več informacij
VzdrževanjePrevidno pranje do 40°C, Beljenje ni dovoljeno, Likanje ni dovoljeno, Sušenje v sušilnem stroju ni dovoljeno, Kemično čiščenje P
Sestava

Tkanina:
100% bombaž
Polnilo:
100 % bombaž, (150 g/m²)

KakovostEko Tex_1, Natur
PodnaslovIzredno lahka bombažna odeja

Tkanina:
100% bombaž
Polnilo:
100 % bombaž, (150 g/m²)