Odeja Down Extra

Zelo topla odeja, polnjena z novim puhom in perjem ter lanom

Ovijte se v peresno lahko noč
Novi puh in perje sta navdušujoče zračna in lahkotna, zato odeja skorajda brez teže objema telo. Vrhunska kombinacija naravnih materialov omogoča, da odeja učinkovito akumulira in ohranja toploto, a ne povzroča nočnega potenja. Prijetno vas bo objemala in enakomerno grela od glave do peta.

Od 444,63 €
SKU
25264

Zagotovite si mirno spanje v pravljični toplini
S to odejo boste ustvarili odlične pogoje za popolno sprostitev in mirno spanje, še posebej revmatiki in vsi, ki vas rado zebe.

 

Dolgotrajna svežina
Če se odeja umaže ali jo želite osvežiti, jo operite. Več o vzdrževanju izdelkov iz naravnih materialov >

 

Uživajte v čudovitih posebnostih puha, perja in lana
Puh in perje sta zračna in nežna kot oblaček. Puh je čudovito lahek in mehak, perje pa ustvarja podporo in stabilnost. Hitro ustvarita in ohranjata toploto ter jo enakomerno razporejata po celem telesu. Pred uporabo v vzglavnikih in odejah Natur sta oprana in dezinficirana, zato ne zadržujeta pršic, svežino izdelkov pa lahko ohranjate tudi s pranjem.
Lan odlično dopolnjuje puh in perje. Je antistatičen in antibakterijski, učinkovito odvaja telesno vlago v prostor in omogoča koži, da diha. S svojo luknjičasto strukturo prispeva k zračnosti in ustvarja svežo spalno mikroklimo.

 

Poskrbite za naravno spalno klimo v svoji postelji
Opremite svojo posteljo še z vzglavnikom in nadvložkom Odeja Natur. Ustvarili boste čudovito naravno klimo za zdravo in sproščeno spanje.

 

Kolekcija Odeja Natur
Odeja Natur je kolekcija odej, vzglavnikov in nadvložkov iz čudovitih naravnih materialov, mehkih organskih oblik in dobro premišljenih podrobnostih. Naravne posebnosti puha, volne in rastlinskih vlaken ustvarjajo izredno prijetno spalno klimo. Omogočili vam bodo celovito regeneracijo telesa in vas okrepili za nov dan. Oglejte si celotno kolekcijo >

Več informacij
VzdrževanjePrevidno pranje do 30°C, Beljenje ni dovoljeno, Likanje ni dovoljeno, Sušenje v sušilnem stroju pri znižani temperaturi, Previdno kemično čiščenje P
Sestava

Tkanina:
100% bombaž

Polnilo:
75% novi puh in perje, 25% lan (265 g/m²)

KakovostEko Tex_1, Natur
PodnaslovZelo topla odeja, polnjena z novim puhom in perjem ter lanom

Tkanina:
100% bombaž

Polnilo:
75% novi puh in perje, 25% lan (265 g/m²)

Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!