Odeja Downfil Extra

Prestižna zelo topla odeja, polnjena z novim gosjim puhom in perjem

Sprostite se v čarobnosti nordijskega gosjega puha
Prestižni nordijski novi gosji puh sodi med najbolj priljubljena in prestižna polnila. Prav čarobno je, kako to lahko in nežno polnilo tako čudovito greje. Visoko kakovostna bombažna tkanina lepo dopolnjuje odlike polnila: je prijazna do kože, zračna in lahkotna. Odeja ustvarja pravljično nežen in prijeten objem za vse, ki uživate v razvajanju. Hitro ustvari prijetno toploto, ki se enakomerno razporedi po celem telesu in vam s svojo izredno lahkotnostjo omogoča globok spanec.

Od 794,29 €
SKU
16391

Odeja iz perja za najlahkotnejše razkošje


Odeja iz perja je zelo primerna za vse, ki vas rado zebe, spite v hladnejših spalnicah ali vas pesti revma. Najboljši naravni materiali, premišljena oblika prešitja in vrhunska izdelava zagotavljajo, da bo odeja dolgo in tudi po pranju ohranjala svojo pravljično udobnost.

Pralnost za svežino in odsotnost pršic


Primerna je tudi za vse, ki prisegate na puhaste odeje in ne želite pršic v svojem spalnem okolju, saj je pralna na 60⁰C. Več o vzdrževanju izdelkov iz naravnih materialov >

 

Vrhunska kombinacija bombaža ter puha in perja


Puh in perje sta zračna in nežna kot oblaček. Puh je čudovito lahek in mehak, perje pa ustvarja podporo in stabilnost. Hitro ustvarita in ohranjata toploto ter jo enakomerno razporejata po celem telesu. Pred uporabo v vzglavnikih in odejah Natur sta oprana in dezinficirana, zato ne zadržujeta pršic, svežino izdelkov pa lahko ohranjate tudi s pranjem.

Bombaž je prijazen do kože, zračen in lahkoten. Izredno učinkovito odvaja telesno vlago v prostor. Ustvarja prijetno zračno in svežo spalno klimo, ki jo cenijo vsi, ki so nagnjeni k nočnemu potenju.

 

Poskrbite za naravno spalno klimo v svoji postelji


Opremite svojo posteljo še z vzglavnikom in nadvložkom Odeja Natur. Ustvarili boste čudovito naravno klimo za zdravo in sproščeno spanje.

 

Kolekcija Odeja Natur


Odeja Natur je kolekcija odej, vzglavnikov in nadvložkov iz čudovitih naravnih materialov, mehkih organskih oblik in dobro premišljenih podrobnostih. Naravne posebnosti puha, volne in rastlinskih vlaken ustvarjajo izredno prijetno spalno klimo. Omogočili vam bodo celovito regeneracijo telesa in vas okrepili za nov dan. Oglejte si celotno kolekcijo >

Več informacij
VzdrževanjePrevidno pranje do 60°C, Beljenje ni dovoljeno, Likanje ni dovoljeno, Sušenje v sušilnem stroju pri znižani temperaturi, Previdno kemično čiščenje P
Sestava

Tkanina:
100% bombažni inlet
Polnilo:
90% puh nordijske gosi, 10% perje nordijske gosi (Klasa I, EN 12934) (240 g/m²)

KakovostEko Tex
PodnaslovPrestižna zelo topla odeja, polnjena z novim gosjim puhom in perjem

Tkanina:
100% bombažni inlet
Polnilo:
90% puh nordijske gosi, 10% perje nordijske gosi (Klasa I, EN 12934) (240 g/m²)