Odeja Linen Extra Light

Prestižna lahka poletna odeja iz lanu in bombaža

Prijetno zračna poletna odeja

Odeja je zelo zračna in preprečuje prekomerno potenje med spanjem. Lan v kombinaciji z bombažem v polnilu odeje omogoča večji pretok zraka, zato je odeja odlična za vroče poletne noči. Lan ima antiseptične in antibakterijske lastnosti, zato je odeja primerna tudi za bolj občutljive uporabnike. Odejo priporočamo za poletne noči ali zelo tople spalnice ter vsem, ki so nagnjeni k nočnemu potenju.

Od 139,40 €
SKU
37530

Naravni materiali za optimalno udobje

Lan in bombaž sta dva izmed najbolj priljubljenih naravnih materialov za poletne odeje. Oba materiala namreč odlikuje izjemna zračnost in vpojnost vlage, kar je še posebej pomembno med vročimi poletnimi meseci.

Lan: Eleganca in zračnost

Lan je izjemno trpežen in ima naravno sposobnost odvajanja vlage, kar pomaga ohranjati suhost in hladnost kože med spanjem. Zaradi svoje strukture in načina, kako se tkanina obnaša v stiku s telesom, lan zagotavlja izjemno zračnost in učinkovito regulacijo temperature. To naredi laneno odejo idealno za uporabo v poletnih mesecih, saj preprečuje zadrževanje toplote in omogoča, da vaša koža diha.

Bombaž: Mehkoba in vpojnost

Bombaž dopolnjuje lastnosti lana s svojo nežnostjo in vpojnostjo. Priljubljen je predvsem zaradi svoje mehkobe. Njegova sposobnost vpijanja vlage pomaga pri nadzoru potenja tekom noči, kar je še posebej koristno za tiste, ki se med spanjem močno potijo.

Eleganca in trajnost

Naravna materiala, kot sta lan in bombaž, z večkratnim pranjem postajata vedno bolj mehka in nežna. To pomeni, da ne samo, da boste kupili odejo, ki je funkcionalno superiorna za tople dni, ampak tudi estetsko privlačna, saj bo z leti postajala vedno lepša. Odejo odlikuje tudi čudovito prešitje, zato jo boste z veseljem uporabljali tudi brez prevleke, saj bo dodatno polepšala vaš bivalni prostor.

 

Ekološka in trajnostna izbira

Za okoljsko ozaveščene kupce, izbira odeje iz naravnih materialov, kot sta lan in bombaž, ni le vprašanje udobja, ampak tudi trajnosti. Lan in bombaž se lahko pridelujeta na bolj trajnosten način kot mnogi sintetični materiali, kar zmanjšuje ekološki odtis vašega nakupa.

 

Kolekcija Odeja Natur

Odeja Natur je kolekcija odej, vzglavnikov in nadvložkov iz čudovitih naravnih materialov, mehkih organskih oblik in dobro premišljenih podrobnostih. Omogočili vam bodo celovito regeneracijo telesa in vas okrepili za nov dan. Oglejte si celotno kolekcijo > https://odeja.si/slo/kolekcija/odeja-natur.html

Več informacij
VzdrževanjePranje do 30°C, Beljenje ni dovoljeno, Likanje ni dovoljeno, Sušenje v sušilnem stroju ni dovoljeno, Kemično čiščenje ni dovoljeno
Sestava

Tkanina: 100 % bombaž
Polnilo: 60 % lan, 40 % bombaž (150 g/m2)

KakovostEko Tex_1, Natur
PodnaslovPrestižna lahka poletna odeja iz lanu in bombaža

Tkanina: 100 % bombaž
Polnilo: 60 % lan, 40 % bombaž (150 g/m2)