Otroška odeja Bamboo Medium Mini

Srednje topla otroška odeja z bambusovimi vlakni

Bambusova vlakna razvajajo in umirijo
Bambusova vlakna imajo prav posebne lastnosti: so antibakterijska, prijazna do kože, zračna in zato odlično dopolnjujejo ugodne učinke bombaža v polnilu. Obenem so hidrofilna in učinkovito odvajajo telesno vlago ter s tem preprečujejo nočno potenje. Odejica ustvarja čudovito spalno klimo, v kateri bo vaš otrok mirno in trdno spal.

 

Od 50,73 €
SKU
29210

Svilnata mehkoba in izjemna zračnost

Mešanica bombažnih in bambusovih vlaken daje odeji čudovito svilnato mehkobo in nežnost. Voljna in elastična Feel-Well vlakna nudijo mehko udobje. Odejo lahko perete, zaradi premišljenega prešitja pa bo polnilo vedno ostalo na svojem mestu. 

 

Čudovite lastnosti bambusovih vlaken in bombaža

Bambusova vlakna so antibakterijska in hidrofilna, izjemno prijazna do kože ter zračna. Zanje je značilno, da ne akumulirajo toplote in ne zadržujejo pršic. Spalna klima, ki jo ustvarjajo bambusova vlakna, je prijetno sveža in so priporočljiva za vse, ki jim je ponoči rado vroče.
Bombaž je prijazen do kože, zračen in lahkoten. Izredno učinkovito odvaja telesno vlago v prostor. Ustvarja prijetno zračno in svežo spalno klimo, ki jo cenijo vsi, ki so nagnjeni k nočnemu potenju.
Nadvse prijetna Feel-Well vlakna pa še dodatno povečujejo zračnost in prispevajo k čudoviti ter dolgotrajni mehkobi odejice.

 

Poskrbite za naravno spalno okolje v otroški posteljici

Opremite otroško posteljo še z vzglavnikom in nadvložkom Odeja Natur Mini. Ustvarili boste čudovito naravno klimo za zdravo in sproščeno spanje svojega otroka.

 

Kolekcija Odeja Natur

Odeja Natur je kolekcija odej, vzglavnikov in nadvložkov iz čudovitih naravnih materialov, mehkih organskih oblik in dobro premišljenih podrobnostih. Naravne posebnosti puha, volne in rastlinskih vlaken ustvarjajo izredno prijetno spalno klimo. Omogočili vam bodo celovito regeneracijo telesa in vas okrepili za nov dan.


Tu si lahko preberete opozorila, na katera smo vas dolžni opozoriti pred nakupom:

Standard EN 16679-1:2018 Izdelki za otroke iz tekstila - varnostne zahteve in preskusne metode za otroške prešite odejice

V skladu s slovenskim standardom (SLOVENSKI STANDARD EN 16779-1:2018) priporočamo, da se pred nakupom seznanite z navodili za uporabo otroških odejic:

OPOZORILO! Zagotovite, da otrokov obraz ni pokrit.
OPOZORILO! Ne uporabljate v bližini ognja.
OPOZORILO! Ni priporočljivo za otroke do 12 mesecev starosti
OPOZORILO! Ne uporabljajte kemičnega čiščenja.
OPOZORILO! Ne uporabljajte v kombinaciji s spalno vrečo ali odejo. Upoštevajte temperaturo sobe in otrokova oblačila za spanje. Pregrevanje lahko ogrozi življenje vašega otroka.
OPOZORILO! Ob prvih znakih poškodbe prenehajte uporabljati prešito odejo.
OPOZORILO! Plastično embalažo izdelka odstranite z dosega otrok, da preprečite zadušitev.

 

Odnos med sobno temperaturo in primernimi spalnimi oblačili, ob uporabi prešite odeje ali spalne vreče brez rokavov, z določeno toplotno odpornostjo preverite TUKAJ.

Odejica dimenzije 74x60 cm je primerna za posteljico dimenzije najmanj 90x40 cm.

Odejica dimenzije 120x80 cm je primerna za posteljico dimenzije najmanj 120x60 cm.

Odejica dimenzije 135x100 cm je primerna za posteljico dimenzije najmanj 140x70 cm.

Več informacij
VzdrževanjePrevidno pranje do 40°C, Beljenje ni dovoljeno, Likanje ni dovoljeno, Sušenje v sušilnem stroju ni dovoljeno, Previdno kemično čiščenje P
Sestava

Tkanina:
52 % viskoza (bambus), 48 % bombaž
Polnilo:
100 % bombaž (450 g/m²)

KakovostEko Tex_1, Made in EU, Natur
PodnaslovSrednje topla otroška odeja z bambusovimi vlakni

Tkanina:
52 % viskoza (bambus), 48 % bombaž
Polnilo:
100 % bombaž (450 g/m²)