Otroški vzglavnik Medical First Mini

Vzglavnik za malčke podvržene alergijam in astmi

Premišljena oblika in vrhunski materiali
Posebnost premišljeno zasnovanega otroškega vzglavnika Medical First Mini sta vrhunska tkanina in polnilo, ki preprečujeta razvoj alergenih mikroorganizmov. 
Pri snovanju tega vzglavnika smo upoštevali izkušnje mamic in mehko polnilo prešili na poseben način, ki dojenčku in malčku med spanjem nudi primerno in zdravo udobje.

Velikost: 30x40 cm

16,53 €
SKU
23182

Višina: nizek vzglavnik, 3 - 4 cm

 

Zdravo in udobno, predvsem pa brez prščic
Tkanina vzglavnika je obdelana z dvojno zaščito Allergo-Protection, ki aktivno preprečuje razvoj pršic in škodljivih bakterij v vzglavniku. V jedru je klinično testirano polnilo Sensi-Care, posebej zasnovano za alergike in astmatike.
Lahko ga perete na 60°C ter s tem ohranjate njegovo čistost in svežino.

Ustvarite spalno okolje, kjer ni prostora za pršice
Otroški vzglavnik je del posebne kolekcije Odeja Medical, ki vključuje izdelke iz vrhunskih materialov, ki zaradi svoje strukture in pralnosti na visokih temperaturah preprečujejo vdor in razvoj alergenih mikroorganizmov v vaši postelji. Primerni so za otroke, ki jih mučijo alergije in astma, ki jim je potrebno pogosto prati posteljno perilo ter za vse, ki radi spijo v zelo čistem spalnem okolju. Oglejte si celotno kolekcijo Odeja Medical > 

 

Kaj vam priporoča alergolog
Pri snovanju kolekcije Odeja Medical smo sodelovali s priznanim alergologom in pulmologom dr. Mežnarjem, ki staršem z alergičnimi in astmatičnimi otroki priporoča, da njihovo spalno okolje celovito zaščitijo pred vdorom pršic, plesni in bakterij. Z izdelki, ki ustvarjajo udobno in svežo spalno klimo, lahko učinkovito vplivate na zdravo in resnično sproščujoče spanje svojega otroka.
Preberite celotno priporočilo alergologa >

Več informacij
Vzdrževanje Pranje do 60°C, Beljenje ni dovoljeno, Likanje ni dovoljeno, Sušenje v sušilnem stroju pri znižani temperaturi, Kemično čiščenje ni dovoljeno
Sestava

Tkanina:
48% bombaž / 52% poliester, obdelana z dvojno zaščito Allergo-Protection
Polnilo:
100% poliester, Sensi - Care

Kakovost Eko Tex_1, Primerno za Astmatike in Alergike
Podnaslov Vzglavnik za malčke podvržene alergijam in astmi

Tkanina:
48% bombaž / 52% poliester, obdelana z dvojno zaščito Allergo-Protection
Polnilo:
100% poliester, Sensi - Care