Nadvložek Medical Primar Mini

Nepremočljiva in antialergijska zaščita otroškega ležišča

Za zdravo spanje otroka na suhem ležišču
Kakovostna tkanina iz bombažnega frotirja ima na spodnji strani nepremočljiv poliuretanski premaz. Ta ščiti ležišče otroške posteljice pred močenjem in umazanijo. Hkrati pa otroka mehansko ščiti pred pršicami, ki se lahko nahajajo v starem ležišču.

 

Od 29,11 €
SKU
23185

Izjemna uporabnost in najvišja stopnja higieničnosti
Nadvložek omogoča visoko stopnjo higiene, saj ga lahko perete na 95°C. Na ležišče ga namestite z elastikami, ki ohranjajo njegov položaj ne glede na to, koliko se otrok ponoči premetava. Nadvložek je odličen način, da z enim zamahom povečate udobje ležišča, ustvarite prijetnejšo spalno klimo in poskrbite za daljšo življenjsko dobo ležišča. 

 

Ustvarite spalno okolje, kjer ni prostora za pršice
Otroški nadvložek je del posebne kolekcije Odeja Medical, ki vključuje izdelke iz vrhunskih materialov, ki zaradi svoje strukture in pralnosti na visokih temperaturah preprečujejo vdor in razvoj alergenih mikroorganizmov v vaši postelji. Primerni so za otroke, ki jih mučijo alergije in astma, ki jim je potrebno pogosto prati posteljno perilo ter za vse, ki radi spijo v zelo čistem spalnem okolju. Oglejte si celotno kolekcijo Odeja Medical > 

 

Kaj vam priporoča alergolog
Pri snovanju kolekcije Odeja Medical smo sodelovali s priznanim alergologom in pulmologom dr. Mežnarjem, ki staršem z alergičnimi in astmatičnimi otroki priporoča, da njihovo spalno okolje celovito zaščitijo pred vdorom pršic, plesni in bakterij. Z izdelki, ki ustvarjajo udobno in svežo spalno klimo, lahko učinkovito vplivate na zdravo in resnično sproščujoče spanje svojega otroka.
Preberite celotno priporočilo alergologa >

Več informacij
VzdrževanjePranje do 95°C, Likanje ni dovoljeno, Sušenje v sušilnem stroju pri znižani temperaturi, Kemično čiščenje P
SestavaTkanina
Frotir 80% bombaž / 20% poliester, laminiran s 100% poliuretansko nepremočljivo membrano
KakovostEko Tex_1, Primerno za Astmatike in Alergike
PodnaslovNepremočljiva in antialergijska zaščita otroškega ležišča
Tkanina
Frotir 80% bombaž / 20% poliester, laminiran s 100% poliuretansko nepremočljivo membrano