Nadvložek Medical Protect Mini

Nadvložek za zaščito otroka pred pršicami ležišču

Zagotovite prijetno in zdravo spalno okolje
Posebnost nadvložka Medical Protect sta vrhunska tkanina in polnilo, ki klinično testirano preprečujeta razvoj alergenih mikroorganizmov v njem.
Nadvložek Medical Protect Mini je zelo uporabna dopolnitev in zaščita otroškega ležišča. Izdelan je iz klinično testiranih materialov, ki zagotavljajo zaščito pred alergenimi mikroorganizmi v starem ležišču. Zaradi čudovite kombinacije kompaktnosti in mehkobe močno poveča udobje spanja. Elastike omogočajo enostavno namestitev in ohranjanje položaja nadvložka na ležišču. 

Od 38,74 €
SKU
24047

Zaščite svojega otroka pred pršicami v ležišču
Tkanina nadvložka ima posebno, dvojno zaščito Allergo-Protection, ki aktivno preprečuje razvoj pršic in škodljivih bakterij v njem. Polnilo je izdelano iz čudovito lahkih in mehkih Sensi-Care vlaken, ki klinično dokazano preprečujejo razvoj alergenih mikroorganizmov. Gosto prešitje zagotavlja, da bo mehko polnilo vedno ostalo na svojem mestu.

 

Visoka higieničnosti in dolga življenjska doba
Nadvložek lahko perete na 60°C. S tem sami dodatno poskrbite za večjo higieno otroškega ležišča in zdravo spanje brez alergenih mikroorganizmov. 

 

Ustvarite spalno okolje, kjer ni prostora za pršice
Otroški nadvložek je del posebne kolekcije Odeja Medical, ki vključuje izdelke iz vrhunskih materialov, ki zaradi svoje strukture in pralnosti na visokih temperaturah preprečujejo vdor in razvoj alergenih mikroorganizmov v vaši postelji. Primerni so za otroke, ki jih mučijo alergije in astma, ki jim je potrebno pogosto prati posteljno perilo ter za vse, ki radi spijo v zelo čistem spalnem okolju. Oglejte si celotno kolekcijo Odeja Medical > 

 

Kaj vam priporoča alergolog
Pri snovanju kolekcije Odeja Medical smo sodelovali s priznanim alergologom in pulmologom dr. Mežnarjem, ki staršem z alergičnimi in astmatičnimi otroki priporoča, da njihovo spalno okolje celovito zaščitijo pred vdorom pršic, plesni in bakterij. Z izdelki, ki ustvarjajo udobno in svežo spalno klimo, lahko učinkovito vplivate na zdravo in resnično sproščujoče spanje svojega otroka.
Preberite celotno priporočilo alergologa >

Več informacij
VzdrževanjePranje do 60°C, Beljenje ni dovoljeno, Likanje ni dovoljeno, Sušenje v sušilnem stroju pri znižani temperaturi, Kemično čiščenje P
Sestava

Tkanina:
48% bombaž / 52% poliester, obdelana z dvojno zaščito Allergo-Protection

Polnilo:
100% poliester, Sensi - Care (200 g/m²)

KakovostEko Tex_1, Primerno za Astmatike in Alergike
PodnaslovNadvložek za zaščito otroka pred pršicami ležišču

Tkanina:
48% bombaž / 52% poliester, obdelana z dvojno zaščito Allergo-Protection

Polnilo:
100% poliester, Sensi - Care (200 g/m²)