Nadvložek Medical Protect

Nadvložek za zaščito pred pršicami v ležišču

Povečajte svoje udobje in spite brez pršic
Nadvložek Medical Protect je zelo uporabna dopolnitev in zaščita ležišča, še posebej za ljudi, ki vas mučijo alergije in astma. Izdelan je iz klinično testiranih materialov, ki zagotavljajo zaščito pred alergenimi mikroorganizmi v starem ležišču.
Zaradi čudovite kombinacije kompaktnosti in mehkobe močno poveča udobje spanja. Elastike omogočajo enostavno namestitev in ohranjanje položaja nadvložka na ležišču.

Od 77,97 €
SKU
22726

Zaščite se pred pršicami v ležišču
Posebnost nadvložka Medical Protect sta vrhunska tkanina in polnilo, ki preprečujeta razvoj alergenih mikroorganizmov v njem. Tkanina nadvložka je mešanica bombaža in poliestra, obdelana z dvojno zaščito Allergo-Protection, ki aktivno preprečuje razvoj pršic in škodljivih bakterij v njem. Polnilo je izdelano iz čudovito lahkih in mehkih Sensi-Care vlaken, ki klinično dokazano preprečujejo razvoj alergenih mikroorganizmov. Gosto prešitje zagotavlja, da bo mehko polnilo vedno ostalo na svojem mestu.

 

Uživajte v dolgotrajnem udobju in svežini.
Nadvložek lahko perete na 60°C. S tem sami dodatno poskrbite za večjo higieno ležišča in zdravo spanje brez alergenih mikroorganizmov.

 

Ustvarite spalno okolje, kjer ni prostora za pršice
Nadvložek je del posebne kolekcije Odeja Medical, ki vključuje izdelke iz vrhunskih materialov, ki zaradi svoje strukture in pralnosti na visokih temperaturah preprečujejo vdor in razvoj alergenih mikroorganizmov v vaši postelji. Primerni so za ljudi, ki radi spite v zelo čistem spalnem okolju, vas mučijo alergije ali pesti astma. Oglejte si celotno kolekcijo Odeja Medical > 

 

Kaj vam priporoča alergolog
Pri snovanju kolekcije Odeja Medical smo sodelovali s priznanim alergologom in pulmologom dr. Mežnarjem, ki alergikom in astmatikom svetuje, da svoje spalno okolje celovito zaščitite pred vdorom pršic, plesni in bakterij. Z izdelki, ki ustvarjajo udobno in svežo spalno klimo, lahko učinkovito vplivate na zdravo in resnično sproščujoče spanje.
Preberite celotno priporočilo alergologa >

Več informacij
VzdrževanjePranje do 60°C, Beljenje ni dovoljeno, Likanje ni dovoljeno, Sušenje v sušilnem stroju pri znižani temperaturi, Kemično čiščenje P
Višinado 5 cm
Sestava

Tkanina:
48 % bombaž, 52 % poliester, obdelana z dvojno zaščito Allergo-Protection
Polnilo:
100 % poliester, Sensi-Care (200 g/ m²)

KakovostEko Tex, Primerno za Astmatike in Alergike
PodnaslovNadvložek za zaščito pred pršicami v ležišču

Tkanina:
48 % bombaž, 52 % poliester, obdelana z dvojno zaščito Allergo-Protection
Polnilo:
100 % poliester, Sensi-Care (200 g/ m²)