Vzglavnik Medical Special

Prilagodljiv vzglavnik za alergike in astmatike

Možnost prilagajanja višine
Vzglavnik je sestavljen iz dveh komponent: prešite prevleke, narejene iz materialov zasnovanih za alergike in astmatike, ter jedra, ki vzglavniku daje mehkobo in voluminoznost.
Prešita prevleka ima zadrgo in jo lahko snamete ter operete. Tudi na prevleki jedra je zadrga, kar vam omogoča reguliranje višine oz. mehkobe vzglavnika.
Posebnost vzglavnika Odeja Medical Special sta vrhunska tkanina in polnilo, ki klinično testirano preprečujeta razvoj alergenih mikroorganizmov v njem.

Od 36,30 €
SKU
22723

Klinično preverjena zaščita pred alergenimi mikroorganizmi
Tkanina prešite prevleke je mešanica bombaža in poliestra, obdelana z dvojno zaščito Allergo-Protection, ki aktivno preprečuje razvoj pršic in škodljivih bakterij v vzglavniku. V prevleki je klinično testirano polnilo Sensi-Care, zasnovano za alergike in astmatike. Vzglavnik je polnjen z inovativnimi Feel-Well kroglicami, ki so zaradi svoje lahkosti, zračnosti in mehkobe odlično sintetično nadomestilo za puh.

 

Uživajte v dolgotrajnem udobju in svežini
Vzglavnik lahko perete na 60°C: celega ali zgolj prešito prevleko. S tem sami dodatno poskrbite za zdravo spanje brez alergenih mikroorganizmov.

 

Ustvarite spalno okolje, kjer ni prostora za pršice
Vzglavnik je del posebne kolekcije Odeja Medical, ki vključuje izdelke iz vrhunskih materialov, ki zaradi svoje strukture in pralnosti na visokih temperaturah preprečujejo vdor in razvoj alergenih mikroorganizmov v vaši postelji. Primerni so za ljudi, ki radi spite v zelo čistem spalnem okolju, vas mučijo alergije ali pesti astma. Oglejte si celotno kolekcijo Odeja Medical > 

 

Kaj vam priporoča alergolog
Pri snovanju kolekcije Odeja Medical smo sodelovali s priznanim alergologom in pulmologom dr. Mežnarjem, ki alergikom in astmatikom svetuje, da svoje spalno okolje celovito zaščitite pred vdorom pršic, plesni in bakterij. Z izdelki, ki ustvarjajo udobno in svežo spalno klimo, lahko učinkovito vplivate na zdravo in resnično sproščujoče spanje. Preberite celotno priporočilo alergologa >

Več informacij
Vzdrževanje Previdno pranje do 60°C, Beljenje ni dovoljeno, Likanje ni dovoljeno, Sušenje v sušilnem stroju pri znižani temperaturi, Kemično čiščenje P
Stopnja mehkobe Mehak vzglavnik
Sestava

Tkanina prešite prevleke:
48 % bombaž, 52 % poliester, obdelana z dvojno zaščito Allergo-Protection
Polnilo prešite prevleke:
100 % poliester, Sensi-Care (100 g/m2)
Polnilo vložka:
100 % poliester, Feel-Well kroglice

Kakovost Eko Tex, Primerno za Astmatike in Alergike
Podnaslov Prilagodljiv vzglavnik za alergike in astmatike

Tkanina prešite prevleke:
48 % bombaž, 52 % poliester, obdelana z dvojno zaščito Allergo-Protection
Polnilo prešite prevleke:
100 % poliester, Sensi-Care (100 g/m2)
Polnilo vložka:
100 % poliester, Feel-Well kroglice