Odeja Organic Cotton Light

Lahka poletna odeja iz 100% organskega bombaža

Uživajte v objemu popolne naravne mehkobe
100% organski bombaž je nežen na otip in zelo prijazen do kože. Zaradi svoje zračnosti, lahkotnosti in učinkovitega odvajanja telesne vlage v prostor ustvarja čudovito udobje. Odeja ima trakove, ki vam omogočajo, da skupaj zvežete dve odeji in tako ustvarite eno toplejšo.

Od 197,66 €
SKU
25568

Sveža in prijetna spalna klima
Odejo priporočamo za toplejše letne čase in zelo tople spalnice. Odlična je za vse, ki prisegate na ekološki in zdrav način življenja, ste nagnjeni k nočnemu potenju ali imate občutljivo kožo.

 

Spoznajte pozitivno energijo organskega bombaža
Organski bombaž z GOTS certifikatom raste na ekološko obdelanih poljih, brez umetnih gnojil, pesticidov ali insekticidov. Predelava bombažnih vlaken je ekološka in ne vključuje strupenih kemikalij. Spanje z odejo Organic Cotton Light vam bo omogočilo popolnoma naravno sprostitev in vas napolnilo z energijo.

 

Poskrbite za svoje zdravje z izdelki Odeja Organic
Opremite svojo posteljo še z vzglavnikom in posteljnino Odeja Organic. S povsem naravnim spalnim okoljem boste ustvarili pogoje za globok, osvežujoč spanec.

 

Poskrbite za dolgotrajno udobnost odeje
Organiski bombaž ima mnoge prednosti in odlične lastnosti. Poskrbite, da vam bo odeja dolgo zagotavljala nadvse prijetno udobje. Oglejte si naša priporočila za ravnanje z njo > 

Več informacij
VzdrževanjeZelo blaga mehanska obdelava pri temperaturi do 40°C, Beljenje ni dovoljeno, Likanje pri nižji temperaturi - 110°C, Sušenje v sušilnem stroju ni dovoljeno, Previdno kemično čiščenje P
Sestava

Tkanina:
100% bombaž – organic, z GOTS certifikatom

Polnilo:
100% bombaž – organic, z GOTS certifikatom (300g/m²)

KakovostGOTS, Made in EU
PodnaslovLahka poletna odeja iz 100% organskega bombaža

Tkanina:
100% bombaž – organic, z GOTS certifikatom

Polnilo:
100% bombaž – organic, z GOTS certifikatom (300g/m²)