Vzglavnik Organic Lux Latex

Anatomski vzglavnik iz naravnega lateksa z GOLS certifikatom

Naravno prilagodljiva mehkoba za sanjsko udobje
Vzglavnik je sestavljen iz prešite prevleke in jedra. Jedro iz naravnega lateksa se ponaša s prestižnim GOLS certifikatom. Posebnost naravnega lateksa sta vrhunska mehkoba in elastičnost z izredno dolgo življenjsko dobo. Zaradi luknjičaste strukture jedra omogoča prijeten občutek zračnosti in svežine. Prevleka vzglavnika je izdelana iz vrhunskega organic bombaža, ki je nežen na otip in zelo prijazen do kože. Zapenja se na zadrgo ter s tem dodatno poskrbi za zdravo spanje in čistost vzglavnika.

Velikost: 40x60x12 cm

123,51 €
SKU
31940

Za zdravo in naravno podporo hrbtenici

Jedro iz naravnega lateksa zagotavlja ortopedsko pravilen položaj hrbtenice, glave in vratu. Lateks se namreč popolnoma prilagodi telesu ter celo noč zagotavlja stabilno in mehko oporo, ki omogoča zdravo spanje brez bolečin. Zaradi popolnoma ergonomske oblike, ki se prilagaja posamezniku, je Organic Lux Latex vzglavnik odlična izbira ne glede na različne spalne navade in položaje.

 

Priznan GOLS certifikat

Jedro iz 100 % naravnega lateksa se ponaša s prestižnim GOLS certifikatom (Global Organic Latex Standard). Ta certifikat je standard za obdelavo organskega lateksa. Poleg uporabe organskih surovin se osredotoča tudi na vidike kot so zdravje ljudi, varnost, blaginja in okolje v proizvodnem procesu organskih izdelkov iz lateksa.

 

Primerna velikost prevleke

Primerna velikost prevleke za vzglavnik je 50x70 cm. Izberite med našimi vrhunskimi prevlekami, ki jih najdete tukaj >>.

Poskrbite za svoje zdravje z izdelki Odeja Organic

Opremite svojo posteljo še z odejo in posteljnino Organic. S povsem naravnim spalnim okoljem boste ustvarili pogoje za globok, osvežujoč spanec.

Več informacij
Stopnja mehkobeVzglavnik anatomske oblike
Vzdrževanje jedraPranje izdelka ni dovoljeno, Beljenje ni dovoljeno, Likanje ni dovoljeno, Sušenje v sušilnem stroju ni dovoljeno, Kemično čiščenje ni dovoljeno
Vzdrževanje prevlekeZelo blaga mehanska obdelava pri temperaturi do 40°C, Beljenje ni dovoljeno, Likanje pri srednji temperaturi - 150°C, Sušenje v sušilnem stroju ni dovoljeno, Kemično čiščenje ni dovoljeno
Sestava

Jedro:
naravni lateks, z GOLS certifikatom

Pletenina pralne prevleke:
100 % bombaž – organic z GOTS certifikatom

KakovostGols, GOTS, Made in EU
PodnaslovAnatomski vzglavnik iz naravnega lateksa z GOLS certifikatom

Jedro:
naravni lateks, z GOLS certifikatom

Pletenina pralne prevleke:
100 % bombaž – organic z GOTS certifikatom