Vzglavnik Kapok Medium

Mehak vzglavnik, polnjen s svilenim bombažem – kapokom

Zaspite v naravni mehkobi
Vzglavnik je sestavljen iz naravnih materialov, njegov najboljši del pa se skriva v polnilu. Polnilo vzglavnika vsebuje kapok, znan tudi kot svileni bombaž. Vlakna kapoka nudijo izjemno svilnato mehkobo, so naravni antialergik ter ne privlačijo prahu in pršic. Tkanino vzglavnika in del polnila predstavlja organski bombaž, ki je nepogrešljiv za vse, ki radi spite v zelo naravni, sveži in nežni spalni klimi. Zadrga v prevleki vzglavnika vam hkrati omogoča prilagoditev višine in mehkobe vzglavnika svojim željam.

Od 80,20 €
SKU
31746

Za razvajanje kože in sproščanje telesa

Vzglavnik toplo priporočamo vsem, ki se močno potijo, jim je ponoči rado vroče ali jih iz neznanega razloga muči nemirno spanje. Materiali vzglavnika namreč uspešno odvajajo telesno vlago v prostor in s tem preprečujejo pregrevanje glave in vratu.

 

Poskrbite za naravno spalno klimo v svoji postelji

Opremite svojo posteljo še z odejo Kapok Medium in nadvložkom Odeja Natur. Ustvarili boste čudovito naravno klimo za zdravo in sproščeno spanje.

 

Kolekcija Odeja Natur

Odeja Natur je kolekcija odej, vzglavnikov in nadvložkov iz čudovitih naravnih materialov, mehkih organskih oblik in dobro premišljenih podrobnostih. Naravne posebnosti puha, volne in rastlinskih vlaken ustvarjajo izredno prijetno spalno klimo. Omogočili vam bodo celovito regeneracijo telesa in vas okrepili za nov dan. Oglejte si celotno kolekcijo >.

Več informacij
Stopnja mehkobeČvrst vzglavnik
Vzdrževanje jedraPranje izdelka ni dovoljeno, Beljenje ni dovoljeno, Likanje ni dovoljeno, Sušenje v sušilnem stroju ni dovoljeno, Previdno kemično čiščenje P
Vzdrževanje prevlekeZelo blaga mehanska obdelava pri temperaturi do 40°C, Beljenje ni dovoljeno, Likanje ni dovoljeno, Sušenje v sušilnem stroju ni dovoljeno, Sušenje na ravni podlagi v senci, Previdno kemično čiščenje P, Profesionalno mokro čiščenje - zelo blag postopek
Sestava

Tkanina pralne prevleke:
100 % bombaž - organic, z GOTS certifikatom

Polnilo prevleke:
70 % bombaž organic, 30 % kapok

Polnilo:
100 % kapok

KakovostEko Tex_1, Made in EU, Natur
PodnaslovMehak vzglavnik, polnjen s svilenim bombažem – kapokom

Tkanina pralne prevleke:
100 % bombaž - organic, z GOTS certifikatom

Polnilo prevleke:
70 % bombaž organic, 30 % kapok

Polnilo:
100 % kapok