Vzglavnik Down Soft

Mehak vzglavnik, polnjen z novim puhom in perjem ter lanom

Zaspite v navdihujoči naravni mehkobi
Puh in perje sta navdušujoče zračna in lahkotna. Ustvarjata prijetno toplo spalno klimo, obenem pa ne povzročata nočnega potenja. Zaradi naravne elastičnosti in mehkobe puha in perja ter prav posebne, dvoslojne sestave jedra se vzglavnik čudovito prilagaja glavi in omogoča celovito sprostitev telesa med spanjem.

Od 140,76 €
SKU
25265

Idealen za vse, ki želite pravljično udobje
Vzglavnik priporočamo vsem, ki najbolje spite v zelo naravni spalni klimi, imate radi mehko udobje in uživate v občutku nežne toplote.

 

Oplemeniten z lanom
Lan v polnilu vzglavnika je izjemno hidrofilen, antistatičen in antibakterijski. Odlično dopolnjuje prednosti puha in perja. S tem vzglavnikom boste ustvarili odlične pogoje za popolno sprostitev telesa, še posebej revmatiki.

 

Poskrbite za naravno spalno klimo v svoji postelji
Opremite svojo posteljo še z odejo in nadvložkom Odeja Natur. Ustvarili boste čudovito naravno klimo za zdravo in sproščeno spanje.

 

Kolekcija Odeja Natur
Odeja Natur je kolekcija odej, vzglavnikov in nadvložkov iz čudovitih naravnih materialov, mehkih organskih oblik in dobro premišljenih podrobnostih. Naravne posebnosti puha, volne in rastlinskih vlaken ustvarjajo izredno prijetno spalno klimo. Omogočili vam bodo celovito regeneracijo telesa in vas okrepili za nov dan. Oglejte si celotno kolekcijo >

Več informacij
VzdrževanjePranje izdelka ni dovoljeno, Beljenje ni dovoljeno, Likanje ni dovoljeno, Sušenje v sušilnem stroju ni dovoljeno, Previdno kemično čiščenje P
Stopnja mehkobeMehak vzglavnik
Sestava

Tkanina:
100% bombaž

Zunanji ovoj jedra:
75% novi puh in perje, 25% lan

Jedro:
100% novo perje

KakovostEko Tex_1, Natur
PodnaslovMehak vzglavnik, polnjen z novim puhom in perjem ter lanom

Tkanina:
100% bombaž

Zunanji ovoj jedra:
75% novi puh in perje, 25% lan

Jedro:
100% novo perje