Vzglavnik Comfort Special

Vzglavnik posebne anatomske oblike

Zdrava podpora hrbtenice
Vzglavnik ima posebno obliko, ki je še posebej primerna za spanje na hrbtu ali na boku, saj vam spanje s tem vzglavnikom omogoča raven položaj hrbtenice. Vzglavnik tudi ni pretirano visok in zato primeren za vse, ki jih skrbijo starostne gubice na vratu. Mehkoba in voljnost vrhunskega polnila omogočata, da robove vzglavnika spodvihate, če za spanje na boku potrebujete malo višjo podporo.

 

Velikost: 50x70 cm

37,99 €
SKU
18194

Izbrani materiali
Silikonizirano polnilo hollow Feel-Well odlikuje izrazita zračnost, voluminoznost, mehkoba in trpežost. Tkanina je nežna in prijetna na dotik. Skrbna izdelava omogoča pranje na 40°C ne da bi vzglavnik pri tem izgubil obliko in voljnost. Po pranju ga dobro pretresite in posušite na ravni površini.

 

Kolekcija ODEJA
Vzglavnik je del kolekcije ODEJA, za katero so značilni prestižni materiali, vrhunsko oblikovanje in skrbna izdelava. V vsak izdelek smo všili spoštovanje do vašega zdravega spanja in dobrega počutja. Ustvarili smo jih za vse, ki želite za svoje spanje le najboljše.

Več informacij
Vzdrževanje Beljenje ni dovoljeno, Likanje ni dovoljeno, Previdno kemično čiščenje P, Previdno pranje do 40°C, Sušenje v sušilnem stroju pri znižani temperaturi
Stopnja mehkobe Čvrst vzglavnik, Vzglavnik anatomske oblike
Sestava Tkanina
35 % bombaž / 65 % poliester
Polnilo
100 % silikoniziran poliester Feel-Well
Kakovost Eko Tex
Podnaslov Vzglavnik posebne anatomske oblike
Tkanina
35 % bombaž / 65 % poliester
Polnilo
100 % silikoniziran poliester Feel-Well