Vzglavnik Comfort Special

Vzglavnik posebne anatomske oblike

Zdrava podpora hrbtenice
Vzglavnik ima posebno obliko, ki je še posebej primerna za spanje na hrbtu ali na boku, saj vam spanje s tem vzglavnikom omogoča raven položaj hrbtenice. Vzglavnik tudi ni pretirano visok in zato primeren za vse, ki jih skrbijo starostne gubice na vratu. Mehkoba in voljnost vrhunskega polnila omogočata, da robove vzglavnika spodvihate, če za spanje na boku potrebujete malo višjo podporo.

 

Velikost: 50x70 cm

48,27 €
SKU
18194

Izbrani materiali
Silikonizirano polnilo hollow Feel-Well odlikuje izrazita zračnost, voluminoznost, mehkoba in trpežost. Tkanina je nežna in prijetna na dotik. Skrbna izdelava omogoča pranje na 40°C ne da bi vzglavnik pri tem izgubil obliko in voljnost. Po pranju ga dobro pretresite in posušite na ravni površini.

 

Kolekcija ODEJA
Vzglavnik je del kolekcije ODEJA, za katero so značilni prestižni materiali, vrhunsko oblikovanje in skrbna izdelava. V vsak izdelek smo všili spoštovanje do vašega zdravega spanja in dobrega počutja. Ustvarili smo jih za vse, ki želite za svoje spanje le najboljše.

Več informacij
VzdrževanjePrevidno pranje do 40°C, Beljenje ni dovoljeno, Likanje ni dovoljeno, Sušenje v sušilnem stroju pri znižani temperaturi, Previdno kemično čiščenje P
Stopnja mehkobeČvrst vzglavnik, Vzglavnik anatomske oblike
SestavaTkanina
35 % bombaž / 65 % poliester
Polnilo
100 % silikoniziran poliester Feel-Well
KakovostEko Tex
PodnaslovVzglavnik posebne anatomske oblike
Tkanina
35 % bombaž / 65 % poliester
Polnilo
100 % silikoniziran poliester Feel-Well
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!