Košarica0,00 €

PIŠITE NAM

svetovanje@odeja.si

POKLIČITE NAS: PON-PET 9-20h

01 51 87 376 ali 01 427 70 28

Produkt je bil uspešno dodan v košarico

Vzglavnik Downfil Soft

Prestižen mehak vzglavnik, polnjen z novim nordijskim gosjim puhom in perjem

Pogreznite se v peresno lahko noč
Prestižni nordijski novi gosji puh sodi med najbolj priljubljena in prestižna polnila. Prav čarobno je, kako je to lahko in nežno polnilo elastično ter nadvse prijetno toplo. Zanj je značilna izjemna mehkoba, naravna prožnost, odlično odvajanje vlage, zračnost in spodobnost reguliranja temperature. Visoko kakovostna bombažna tkanina lepo dopolnjuje odlike polnila: je prijazna do kože, zračna in lahkotna.


Velikost: 60x80 cm

Zaloga: Na zalogi

Cena:
146,55 €
-+
Brezplačna
Dostava nad 20 €
Ugodnosti za
naše kupce
100 % Varen
nakup

Več o izdelku

Idealen za vse, ki želite pravljično udobje
Vzglavnik priporočamo vsem, ki najbolje spite v zelo naravni spalni klimi, imate radi mehko udobje in uživate v občutku nežne toplote.

 

Dovršena sestava za popolno sprostitev telesa
Vzglavnik ima kompaktno jedro, ki je z obeh strani obdano z mehkejšo in zračnejšo plastjo. Domišljena struktura ustvarja primerno višino vzglavnika in zagotavlja ohranjanje njegove oblike. Vzglavnik se učinkovito prilagaja glavi in ustvarja zdravo udobje.

 

Dolgotrajna svežina brez pršic
Puh in perje sta pred uporabo izredno skrbno očiščena, vzglavnik pa je pralen na 60⁰C, zato se v njem ne razvijajo pršice. Ko se umaže ali ga želite osvežiti, ga preprosto operete. Več o vzdrževanju izdelkov iz naravnih materialov >

 

Čarobna kombinacija nordijskega puha in perja ter bombaža
Puh in perje sta zračna in nežna kot oblaček. Puh je čudovito lahek in mehak, perje pa ustvarja podporo in stabilnost. Vzglavnik zagotavlja zdravo in mehko oporo glavi ter obenem nežno in nadvse prijetno greje.
Bombaž je prijazen do kože, zračen in lahkoten. Izredno učinkovito odvaja telesno vlago v prostor. Ustvarja prijetno zračno in svežo spalno klimo, ki jo cenijo vsi, ki so nagnjeni k nočnemu potenju.

 

Poskrbite za naravno spalno klimo v svoji postelji
Opremite svojo posteljo še z odejo in nadvložkom Odeja Natur. Ustvarili boste čudovito naravno klimo za zdravo in sproščeno spanje.

 

Kolekcija Odeja Natur
Odeja Natur je kolekcija odej, vzglavnikov in nadvložkov iz čudovitih naravnih materialov, mehkih organskih oblik in dobro premišljenih podrobnostih. Naravne posebnosti puha, volne in rastlinskih vlaken ustvarjajo izredno prijetno spalno klimo. Omogočili vam bodo celovito regeneracijo telesa in vas okrepili za nov dan. Oglejte si celotno kolekcijo >

Tkanina: 100% bombaž
Zunanji ovoj jedra: 90% novi nordijski gosji puh, 10% novo nordijsko gosje perje
Jedro: 85% novo nordijsko gosje perje, 15% novi nordijski gosji puh

Priporočamo vam