Prevleka za vzglavnik Pan – Puder roza

Satenasta prevleka za vzglavnik

Za klasične in okrasne vzglavnike
Prevleke so izdelane iz vrhunskega satena, zato so mehke in prijetne na dotik. Narejene so v številnih dimenzijah, ki vam omogočajo, da z njimi oblečete vzglavnike za spanje ali dekoracijo. Končno lahko povečate udobnost svoje postelje z dodatnimi vzglavniki, ne da bi vas skrbelo, kje boste dobili primerne prevleke zanje.

 

Od 13,00 €
SKU
34967

Nežna eleganca
Najizrazitejši prednosti satena sta izjemno prijeten občutek na koži in nežen lesk. Spanje v satenu je poseben užitek: ne draži kože, zdravo diha in ohranja mehkobo. Obenem je to tkanina, ki polepša izgled cele spalnice.

 

Zdravju prijazno
Barve prevleke so prijazne do ljudi in do okolja ter obenem izjemno obstojne. Prevleko lahko zato perete na 60°C. Če imate radi satenasti lesk, vam predlagamo, da posušene še zlikate, čeprav vam jih zaradi Easy-Care obdelave tkanine ni potrebno. Zaradi vrhunskih materialov in preproste nege prevleko toplo priporočamo občutljivim, alergikom in astmatikom.

 

Kako barvno uskladiti z ostalo posteljnino
Prevleka naj bo barvno skladna z ostalo posteljnino, ki jo uporabljate. Za umirjen in harmoničen izgled izberite barvo, ki je v posteljnini najmočneje zastopana. Za igriv in dinamičen videz pa izberite barvo, ki je v posteljnini manj zastopana, mogoče celo kontrastna.

 

Več informacij
VzdrževanjePranje do 60°C, Beljenje ni dovoljeno, Likanje pri srednji temperaturi - 150°C, Sušenje v sušilnem stroju pri znižani temperaturi, Kemično čiščenje P
SestavaTkanina
100% bombaž – saten »easy-care«
KakovostEko Tex
PodnaslovSatenasta prevleka za vzglavnik
Tkanina
100% bombaž – saten »easy-care«