Pikapoka Baby nest blazina za dojenje – rdeča

Večnamenska simpatična blazina za uporabo med nosečnostjo in dojenjem

Simpatično blazino iz kolekcije Pikapoka lahko uporabljamo v prvih mesecih otrokovega življenja kot oporo pri dojenju. Otrok počiva na blazini, mamici pa blazina nudi oporo za hrbtenico. Kasneje se jo lahko uporablja tudi za podpiranje otroka, ki se uči sedeti ali pa kot blazina za igranje, počivanje in spanje.

Velikost: 64 x 56 cm

50,13 €
SKU
29692

Olajšano dojenje
Blazina je uporabna že v zadnjih tednih nosečnosti, ko bodoči mamici služi kot podpora za utrujene noge, uporabljate pa jo lahko tudi kot počivalo za glavo ali kot vzglavnik.

Kasneje mamici med dojenjem preprečuje nastanek bolečin v hrbtu in vratu, otroku pa zagotavlja idealen položaj za hranjenje. Primerna je za uporabo tako na stolu kot tudi v postelji.

 

Blazina za igranje
Ko je dojenček že večji, lahko blazino uporablja tudi sam – v njenem objemu se igra, se čeznjo kobaca ali ob njej zaspi.

 

Kolekcija Pikapoka
Za kolekcijo Pikapoka so značilne živahne barve in igrive pikice, ki ustvarjajo veselo sproščenost. Priporočamo jih vsem, ki uživate v prikupno urejenem domu, ki izžareva toplino in šarm. Oglejte si celotno kolekcijo >

 

Več informacij
VzdrževanjePrevidno pranje do 40°C, Beljenje ni dovoljeno, Likanje ni dovoljeno, Sušenje v sušilnem stroju ni dovoljeno, Kemično čiščenje ni dovoljeno
Sestava

Tkanina: 100% bombaž

Polnilo: 100 % silikoniziran poliester Feel-Well

Dodatne informacijeTest
KakovostEko Tex_1
PodnaslovVečnamenska simpatična blazina za uporabo med nosečnostjo in dojenjem

Tkanina: 100% bombaž

Polnilo: 100 % silikoniziran poliester Feel-Well