Odeja Tia Organic Extra Light - modra

Zelo lahka poletna odeja iz organskega bombaža

Za popolno poletno udobje

Odeja je izdelana iz organskega bombaža in obarvana z naravnimi barvnimi odtenki, ki ne vključujejo okolju škodljivih kemikalij. Zaradi svoje zračnosti, lahkotnosti in učinkovitosti odvajanja telesne vlage v prostor ustvarja čudovito udobje tudi pri višjih temperaturah. Odejo odlikuje naraven organski izgled, ki po prvem pranju pride še bolj do izraza. Priporočamo jo za toplejše mesece v letu ali zelo tople bivalne prostore. Odejo je odlična za razvajanje v poletnih mesecih.

Redna cena 181,99 € Od 91,00 €
SKU
37620

Zelo lahka poletna odeja iz barvanega organskega bombaža

Izberite zelo lahko poletno odejo iz organskega bombaža in v svoj dom vnesite naravno barvitost. Idealna je za tiste, ki cenite trajnost, zdravje in odgovornost do okolja, hkrati pa ne želite sklepati kompromisov pri kakovosti in udobju.

Naravno barvanje organskega bombaža: zdravje in estetika v sožitju z naravo

Ena od ključnih značilnosti te odeje je njeno barvanje z naravnimi barvili. Ta proces ne le da zmanjšuje onesnaževanje okolja, ki je pogosto povezano s tradicionalnimi kemičnimi barvili, ampak obenem zagotavlja, da so barve varne tudi za občutljivo kožo.

Prednosti naravnih barvil:

Nižji ogljični odtis: Naravna barvila zahtevajo manj vode in energije za proizvodnjo barvane tkanine, poleg tega ne vsebujejo težkih kovin ali drugih škodljivih kemikalij.

Biološka razgradljivost: Ker so naravna barvila popolnoma biorazgradljiva, ne prispevajo k onesnaženju vode po izpiranju ali razgradnji izdelka.

Hipoalergeničnost: Naravna barvila so idealna za ljudi z občutljivo kožo, saj je manj verjetno, da bi povzročila alergijske reakcije.

Organski bombaž: mehkoba, zračnost in trajnost

Organski bombaž, iz katerega je izdelana ta poletna odeja, je pridelan brez uporabe škodljivih pesticidov, herbicidov ali sintetičnih gnojil, kar zagotavlja, da je njegov vpliv na okolje minimalen. Ta vrsta bombaža ni samo boljša izbira za planet, ampak tudi za zdravje.

Značilnosti organskega bombaža:

Trajnost: Organski bombaž je prav tako trpežen kot tradicionalni bombaž, vendar obdelava brez agresivnih kemikalij zagotavlja daljšo življenjsko dobo tkanine.

Absorpcija vlage: Odlično vpija vlago, kar je ključnega pomena za vzdrževanje suhosti in udobja med spanjem v toplih poletnih nočeh.

Mehkoba: Organski bombaž je naravno mehak na otip, kar povečuje občutek udobja med uporabo.

Idealna izbira za poletne noči

Zaradi svoje lahke teksture je ta odeja idealna za uporabo v poletnih mesecih, ko si želimo zračnosti in lahkotnosti. Odeja omogoča koži, da diha in zagotavlja optimalno regulacijo telesne temperature med spanjem.

Organski bombaž z GOTS certifikatom

Organski bombaž se prideluje na ekološko obdelanih poljih, brez škodljivih gnojil, pesticidov in insekticidov. Organski bombaž je gojen iz gensko nespremenjenih semen, s čimer se ohranja celovitost genetske strukture rastline. Predelava bombažnih vlaken je popolnoma ekološka in ne vsebuje škodljivih snovi in

Kemikalij, s tem pa omogoča, da se  izkoristi vse najboljše lastnosti bombažnih vlaken.

Poskrbite za svoje zdravje z izdelki Odeja Organic

Opremite svojo posteljo še z vzglavniki in posteljnino iz kolekcije  Organic. S povsem naravnim spalnim okoljem boste ustvarili pogoje za globok in osvežujoč spanec. Oglejte si celotno kolekcijo Odeja Organic >

https://odeja.si/slo/kolekcija/odeja-organic.html

Več informacij
VzdrževanjePranje do 30°C, Beljenje ni dovoljeno, Likanje ni dovoljeno, Sušenje v sušilnem stroju ni dovoljeno, Kemično čiščenje ni dovoljeno
Sestava

Tkanina: 100 % organski bombaž,
z GOTS certifikatom

 

Polnilo: 100 % organski bombaž,
z GOTS certifikatom (150 g/m2)

KakovostEko Tex_1, Natur
PodnaslovZelo lahka poletna odeja iz organskega bombaža

Tkanina: 100 % organski bombaž,
z GOTS certifikatom

 

Polnilo: 100 % organski bombaž,
z GOTS certifikatom (150 g/m2)