Košarica0,00 €

PIŠITE NAM

svetovanje@odeja.si

POKLIČITE NAS: PON-PET 9-17h

01 51 87 376 ali 01 427 70 28

Produkt je bil uspešno dodan v košarico

Vzglavnik Organic Lux Latex

Kompakten anatomski vzglavnik iz naravnega lateksa z GOLS certifikatom

Naravno prilagodljiva mehkoba za sanjsko udobje
Vzglavnik je sestavljen iz prešite prevleke in jedra. Jedro iz naravnega lateksa se ponaša s prestižnim GOLS certifikatom. Posebnost naravnega lateksa sta vrhunska mehkoba in elastičnost z izredno dolgo življenjsko dobo. Zaradi luknjičaste strukture jedra omogoča prijeten občutek zračnosti in svežine. Prevleka vzglavnika je izdelana iz vrhunskega organic bombaža, ki je nežen na otip in zelo prijazen do kože. Zapenja se na zadrgo ter s tem dodatno poskrbi za zdravo spanje in čistost vzglavnika.


Velikost: 40x60x12 cm

Zaloga: Na zalogi

Cena:

Redna cena: 88,36 €

Akcijska cena 79,53 €

-+
Brezplačna
Dostava nad 20 €
Ugodnosti za
naše kupce
100 % Varen
nakup

Več o izdelku

Za zdravo in naravno podporo hrbtenici

Jedro iz naravnega lateksa zagotavlja ortopedsko pravilen položaj hrbtenice, glave in vratu. Lateks se namreč popolnoma prilagodi telesu ter celo noč zagotavlja stabilno in mehko oporo, ki omogoča zdravo spanje brez bolečin. Zaradi popolnoma ergonomske oblike, ki se prilagaja posamezniku, je Organic Lux Latex vzglavnik odlična izbira ne glede na različne spalne navade in položaje.

 

Priznan GOLS certifikat

Jedro iz 100 % naravnega lateksa se ponaša s prestižnim GOLS certifikatom (Global Organic Latex Standard). Ta certifikat je standard za obdelavo organskega lateksa. Poleg uporabe organskih surovin se osredotoča tudi na vidike kot so zdravje ljudi, varnost, blaginja in okolje v proizvodnem procesu organskih izdelkov iz lateksa.

 

Primerna velikost prevleke

Primerna velikost prevleke za vzglavnik je 50x70 cm. Izberite med našimi vrhunskimi prevlekami, ki jih najdete tukaj >>.

Poskrbite za svoje zdravje z izdelki Odeja Organic

Opremite svojo posteljo še z odejo in posteljnino Organic. S povsem naravnim spalnim okoljem boste ustvarili pogoje za globok, osvežujoč spanec. Oglejte si katalog kolekcije >

Jedro:
naravni lateks, z GOLS certifikatom

Pletenina pralne prevleke:
100 % bombaž – organic z GOTS certifikatom

Priporočamo vam