Otroška posteljnina Lunaja – rdeča

Nova kolekcija visokokakovostne bombažno-satenaste posteljnine za otroke

Posteljnina Lunaja je izdelana iz vrhunskega bombažnega satena za opremo otroške postelje. Je nežna, mehka, pralna, zelo trpežna ter primerna tudi za otroke, ki jih mučijo alergije ali astme. Posteljnina ima všito zadrgo, ki vam bo pomagala, da boste odejo in vzglavnik preoblekli hitro in preprosto. 

Od 38,70 €
SKU
31928

Lunaja – prestižna otroška posteljnina z ljubkim potiskom živahnih metuljev za čarobni spanec vaših najmlajših
Posteljnina Lunaja predstavlja življenje v malem otroškem svetu, polnem igrivosti in živahnih pisanih metuljev. S svojo barvno kombinacijo bo prežel otroške sanje z igrivostjo, veseljem in udobjem. S posteljnino Lunaja bodo sanje vašega otroka še slajše, noči pa bolj mirne in spokojne.

Odlična za občutljive
Kolekcija Lunaja je narejena iz vrhunskega 100 % bombažnega satena, ki se ponaša s certifikatom Öko-Tex razred I. Tkanina, obdelana s tehnologijo Easy-care, omogoča preprosto vzdrževanje, pranje na 60⁰C pa mirno spanje tudi tistim z občutljivo kožo, alergijami in astmo.

Kolekcija Lunaja
Otroška posteljnina, otroške odeje, vzglavniki, prevleke za vzglavnike in spalne vrečke Lunaja bodo poskrbeli, da bo vašim najmlajšim udobno in prijetno tudi med spanjem. Oglejte si celotno kolekcijo >

Več informacij
VzdrževanjePranje do 60°C, Beljenje ni dovoljeno, Likanje pri srednji temperaturi - 150°C, Sušenje v sušilnem stroju pri znižani temperaturi, Kemično čiščenje ni dovoljeno
Sestava

Tkanina:
100 % bombaž – saten »easy-care«

KakovostEko Tex_1, Primerno za Astmatike in Alergike
Podnaslov

Nova kolekcija visokokakovostne bombažno-satenaste posteljnine za otroke

Tkanina:
100 % bombaž – saten »easy-care«