Otroška rjuha Lunaja – rdeča

Satenasta rjuha z elastiko za otroško ležišče

Čarobnost satena
Rjuha Lunaja je izdelana iz vrhunskega satenastega bombaža z ljubkim potiskom pisanih metuljev. Elastika jo odlično prilagodi ležišču in ostaja na svojem mestu tudi, če se otrok med spanjem zelo premetava. Tkanina iz 100 % bombažnega satena je izjemno prijetna na dotik in nežna do občutljive otroške kože.

Od 22,45 €
SKU
31931

Lunaja – prestižna otroška kolekcija z ljubkim potiskom živahnih metuljev za čarobni spanec vaših najmlajših
Kolekcija Lunaja predstavlja življenje v malem otroškem svetu, polnem igrivosti in živahnih pisanih metuljev. S svojo barvno kombinacijo bo prežel otroške sanje z igrivostjo, veseljem in udobjem. S posteljnino Lunaja bodo sanje vašega otroka še slajše, noči pa bolj mirne in spokojne.

Odlična za občutljive
Kolekcija Lunaja je narejena iz vrhunskega 100 % bombažnega satena, ki se ponaša s certifikatom Öko-Tex razred I. Tkanina, obdelana s tehnologijo Easy-care, omogoča preprosto vzdrževanje, pranje na 60⁰C pa mirno spanje tudi tistim z občutljivo kožo, alergijami in astmo.

Kolekcija Lunaja
Otroška posteljnina, otroške odeje, vzglavniki, prevleke za vzglavnike in spalne vrečke Lunaja bodo poskrbeli, da bo vašim najmlajšim udobno in prijetno tudi med spanjem. Oglejte si celotno kolekcijo >

Več informacij
VzdrževanjePranje do 60°C, Beljenje ni dovoljeno, Likanje pri srednji temperaturi - 150°C, Sušenje v sušilnem stroju pri znižani temperaturi, Kemično čiščenje ni dovoljeno
Sestava

Tkanina:
100 % bombaž – saten »easy-care«

KakovostEko Tex_1, Primerno za Astmatike in Alergike
Podnaslov

Satenasta rjuha z elastiko za otroško ležišče

Tkanina:
100 % bombaž – saten »easy-care«