Prevleka za vzglavnik Lunaja – bež

Prevleka za klasični ali okrasni vzglavnik

Prevleka za vzglavnik Lunaja je del pravljične kolekcije posteljnin za otroke, ki bo poskrbela, da bo vašim najmlajšim udobno in prijetno tudi med spanjem. Prevleka je izdelana iz vrhunskega bombažnega satena, ki ne draži kože, zdravo diha in ohranja mehkobo.

Od 12,56 €
SKU
35386

Zakaj izbrati dodatno prevleko za vzglavnik Lunaja?
Za kvaliteten spanec je čisto spalno okolje izjemnega pomena. Zato vam priporočamo, da prevleko za vzglavnik zamenjate dovolj pogosto. Glava namreč vso noč počiva na vzglavniku, ob tem pa se na njem nabira različna umazanija (lasje, krema, maščoba …).
Z dodatno prevleko za vzglavnik poskrbite za svežino in čistočo vašega vzglavnika. Prevleka je na voljo v različnih dimenzijah, zato jo lahko uporabite tudi za okrasni vzglavnik.

Prijazna do ljudi in do okolja
Prevleka za vzglavnik Val ima Öko-Tex certifikat razred I in je pralna na 60°C, zato jo priporočamo vsem, ki imajo občutljivo kožo, so nagnjeni k alergijam ali astmi. Tkanina je 100 % bombažni saten, obdelan s tehnologijo Easy-care, ki omogoča preprosto vzdrževanje.

Kolekcija Lunaja
Kolekcija Lunaja predstavlja življenje v malem otroškem svetu, polnem igrivosti in živahnih pisanih metuljev. S svojo barvno kombinacijo bo prežel otroške sanje z igrivostjo, veseljem in udobjem. S posteljnino Lunaja bodo sanje vašega otroka še slajše, noči pa bolj mirne in spokojne. Oglejte si celotno kolekcijo >

 

Več informacij
VzdrževanjePranje do 60°C, Beljenje ni dovoljeno, Likanje pri srednji temperaturi - 150°C, Sušenje v sušilnem stroju pri znižani temperaturi, Kemično čiščenje ni dovoljeno
Sestava

Tkanina:
100 % bombaž – saten »easy-care«

KakovostEko Tex_1, Primerno za Astmatike in Alergike
Podnaslov

Prevleka za klasični ali okrasni vzglavnik

Tkanina:
100 % bombaž – saten »easy-care«