Odeja Wool Extra

Zelo topla odeja, polnjena z ovčjo volno

Uživajte v naravni toploti ovčje volne
Ovčja volna in bombaž ustvarjata toplo in obenem svežo spalno klimo. Lahka in zračna Feel-Well vlakna dodatno prispevajo k mehkobi in voljnosti volnenega polnila. Odeja vas nežno objema in vam omogoča prijetno sprostitev in zdravo spanje.

SKU
25599

Za sanjsko udobno spalno klimo
Ovčjo volno in bombaž odlikuje dobra sposobnost odvajanja vlage, zato odejo priporočamo vsem, ki ste nagnjeni k nočnemu potenju. Obenem odeja izredno učinkovito in enakomerno akumulira toploto, ki vas bo nežno sprostila. Odeja je zelo topla, zato odlična za revmatike ter za zimske noči in hladne spalnice.

 

Popolna kombinacija bombaža in ovčje volne
Ovčja volna ustvarja pravljično udobje: ustvari ravno prav toplote glede na sobno in telesno temperaturo, je hidrofilna in ima izredno sposobnost akumulacije toplote.
Bombaž je prijazen do kože, zračen in lahkoten. Izredno učinkovito odvaja telesno vlago v prostor. Ustvarja prijetno zračno in svežo spalno klimo, ki jo cenijo vsi, ki so nagnjeni k nočnemu potenju.
Nadvse prijetna Feel-Well vlakna pa še dodatno povečujejo zračnost in prispevajo k čudoviti ter dolgotrajni mehkobi odeje.

 

Poskrbite za naravno spalno klimo v svoji postelji
Opremite svojo posteljo še z vzglavnikom in nadvložkom Odeja Natur. Ustvarili boste čudovito naravno klimo za zdravo in sproščeno spanje.

 

Kolekcija Odeja Natur
Odeja Natur je kolekcija odej, vzglavnikov in nadvložkov iz čudovitih naravnih materialov, mehkih organskih oblik in dobro premišljenih podrobnostih. Naravne posebnosti puha, volne in rastlinskih vlaken ustvarjajo izredno prijetno spalno klimo. Omogočili vam bodo celovito regeneracijo telesa in vas okrepili za nov dan. Oglejte si celotno kolekcijo >

Več informacij
VzdrževanjePranje izdelka ni dovoljeno, Beljenje ni dovoljeno, Likanje ni dovoljeno, Sušenje v sušilnem stroju ni dovoljeno, Previdno kemično čiščenje P
Sestava

Tkanina:
100% bombaž

Polnilo:
90% ovčja volna, 10% Feel-Well vlakna (500 g/m²)

KakovostEko Tex_1, Natur
PodnaslovZelo topla odeja, polnjena z ovčjo volno

Tkanina:
100% bombaž

Polnilo:
90% ovčja volna, 10% Feel-Well vlakna (500 g/m²)