Košarica0,00 €

PIŠITE NAM

svetovanje@odeja.si

POKLIČITE NAS: PON-PET 9-17h

01 51 87 376 ali 01 427 70 28

Produkt je bil uspešno dodan v košarico

Odeja Organic Lux Wool Medium

Srednje topla odeja z organskim bombažem in volno

Zaspite v objemu narave
Odeja je narejena iz najkvalitetnejšega 100 % bombaža in volne iz organske predelave. Polnilo je iz 100 % organske volne, ki ustvarja prijetno toplo spalno klimo. Glede na vlago in temperaturo prostora in uporabnika regulira toploto, zato je volna primerna za vse letne čase. Je izredno izolativna, zato je primerna za hladnejše prostore in noči, za vse tiste ki jih rado zebe ali muči revmatizem. 

Zaloga: Na zalogi

Redna cena: 124,92 €

Akcijska cena 112,42 €

* potrebna polja

Redna cena: 124,92 €

Akcijska cena 112,42 €

-+
Brezplačna
Dostava nad 20 €
Ugodnosti za
naše kupce
100 % Varen
nakup

Več o izdelku

Čudovito naravno udobje
Samočistilna sposobnost in pralnost organske volne omogočata, da odeja dolgo ohranja svojo svežino. Idealna je za vse, ki prisegate na ekološki in zdrav način življenja, vas ponoči rado zebe ali ste nagnjeni k nočnemu potenju.

 

Spoznajte pozitivno energijo organske volne
Organska volna z GOTS certifikatom je pridobljena na docela ekološki in živalim prijazen način: ovce se pasejo na pašnikih, ki niso obdelani z umetnimi gnojili, pesticidi ali insekticidi. Zdravje ovc je strogo nadzorovano in ne vključuje nepotrebnega zdravljenja z antibiotiki. Volna je strižena, očiščena in obdelana na izredno skrben način. Spanje z odejo Organic Wool Medium vam bo omogočilo popolnoma naravno sprostitev in vas napolnilo z energijo.

 

Poskrbite za svoje zdravje z izdelki Odeja Organic
Opremite svojo posteljo še z vzglavnikom in posteljnino Organic. S povsem naravnim spalnim okoljem boste ustvarili pogoje za globok, osvežujoč spanec. Oglejte si katalog kolekcije >

 

Poskrbite za dolgotrajno udobje odeje
Tkanina iz 100 % organskega bombaža in polnilo iz 100 % organske volne imata mnoge prednosti in odlične lastnosti. Poskrbite, da vam bo odeja dolgo zagotavljala nadvse prijetno udobje. Oglejte si naša priporočila za ravnanje z njo > 

Tkanina:
100 % bombaž perkal organic z GOTS certifikatom

Polnilo:
100 % volna organic z GOTS certifikatom, 300 g/m2

Priporočamo vam