Dan odprtih vrat 2019

Dan odprtih vrat 2019
image_blog

V soboto, 18. maja 2019, je v tovarni Odeja v Škofji Loki potekal že tradicionalni Dan odprtih vrat. Vsako leto maja za obiskovalce odpremo vrata naše proizvodnje, izdelkom pa znižamo cene do -50 %. Več o pestrem dogajanju si lahko preberete v nadaljevanju!

Dan odprtih vrat se je pričel ob 8:30, ko ste prvi obiskovalci že pričeli z brskanjem po naših polno založenih policah. Izbirali ste lahko med odejami, vzglavniki, posteljnino, nadvložki, otroškimi izdelki in dekorativnimi izdelki za dom. Naši raznobarvni izdelki so uspešno odganjali sivino dneva in poskrbeli za zadovoljne obraze kupcev.

Obiskovalci ste si lahko ogledali našo proizvodnjo in spoznali, kako nastajajo vrhunski izdelki za zdravo spanje v eni od najstarejših slovenskih tovarn. Najprej ste se seznanili z zgodovino podjetja, nato pa ste si ogledali različne načine izdelave izdelkov. Najbolj so vas navdušila različna polnila, ki ste jih lahko potipali in tako ugotovili, katero vam najbolj ustreza. Udeleženci vodenega ogleda ste prejeli tudi Odejino darilce – večnamensko torbico.

Ob Dnevu odprtih vrat je potekala tudi nagradna igra, v kateri smo srečni izžrebanki Ingrid K. povrnili celotne stroške sobotnega nakupa. Druga nagradna igra pa je ves teden potekala na Radiu Sora. Srečni izžrebanec Mirko bo prejel odejo Kapok Medium iz naravnega materiala kapoka, ki je idealna za prehodni čas. Iskrene čestitke!

Popustov pa ste bili ta vikend deležni tudi kupci v ostalih trgovinah Odeja po Sloveniji in v spletni trgovini odeja.si. Veseli smo vaših pozitivnih odzivov in vas vabimo, da še naprej spremljate našo ponudbo!