[VIDEO] Pokukajte v našo proizvodnjo: projekt InduCult 2.0

[VIDEO] Pokukajte v našo proizvodnjo: projekt InduCult 2.0
image_blog

Nedavno smo bili vabljeni k sodelovanju v projektu InduCult 2.0, ki ga vodi BSC – Regionalna razvojna agencija Gorenjske. Agencija želi z njim oživeti kulturni duh starih industrijskih območij srednje Evrope. Med drugim želijo s projektom idejo o industrijski kulturi srednje Evrope promovirati kot unikatno značilnost regionalne identitete, pripraviti spodbude za šolarje za povečanje njihovega interesa do industrijske kulture ter prav tako skozi industrijsko kulturo bolje vključiti in povezati brezposelne, delavce in podjetja.


Brošuro in promocijski video, ki sta bila izdelana za ta projekt, prikazujeta podjetja industrij po področjih, ki so najbolj značilna za Gorenjsko regijo. Veseli in ponosni smo, da smo bili v Odeji Škofja Loka povabljeni k sodelovanju! V brošuri ''Inovativni duh industrijskih podjetij'' pišejo, da smo uspešno in sodobno opremljeno tekstilno podjetje z lastno mrežo maloprodajnih trgovin v vseh večjih slovenskih kraljih, spletno trgovino za globalni trg ter poslovnimi partnerji in naročniki v številnih državah sveta. Materiali, ki jih uporabljamo pri razvoju in izdelavi izdelkov so vrhunski, naravni, organski ter tehnološko najnaprednejši. Celoten članek si lahko preberete v spodnji sliki:

V namen promocije in predstavitve industrijske kulturne dediščine Gorenjske je bil izdelan tudi promocijski video. Izsek iz naše proizvodnje v Škofji Loki, kjer izdelujemo odeje, vzglavnike, lastne kolekcije posteljnin in vse ostale naše izdelke si lahko ogledate od 1:12 minute dalje. Vabljeni k ogledu:

Si želite še več zanimivosti, idej in nasvetov za urejanje doma? Zaupajte nam vaš e-naslov in poslali vam jih bomo! Vse naše bralce tudi redno obveščamo o vseh novostih, akcijah in popustih. Vabljeni v našo družbo!