Slovenci imamo radi BoxSpring postelje

Slovenci imamo radi BoxSpring postelje

Slovenci imamo radi lepe stvari. Kvaliteta in slovensko poreklo nam veliko pomeni. Znamo ceniti naše delo. To se še posebej opazi v podjetju Maremico, ki izdelujejo in prodajajo ročno izdelane BoxSpring postelje, ki so zadnja leta še posebej priljubljena. Le te so izdelane v Ljubljani za vsakega kupca posebej. Prav njihove BoxSpring postelje postavljajo nove trende in pravila v spalnici in so definitivno bolj prijazne do kupcev kot kdaj koli prej. Odlično pa so sprejete tudi v tujini. Na tako moderno posteljo se še posebej lepo poda Odejina posteljnina.

Spoznajte slovenske BoxSpring postelje

Gre za oblazinjene postelje, ki zagotavljajo zdravo spanje in čudovit dizajn v enem. Njihovim uporabnikom prinašajo številne koristi. Radi pohvalijo nadstandardno višino za lažje leganje in vstajanje, ki jim je na voljo vse do 76 cm, razkošno oblazinjenje, svobodno izbiro barve, ki je na voljo v več kot 100 odtenkih in všito ležišče Leticia ali vodno posteljo Lectus. Slovenski mojstri posteljo izdelajo od A do Ž, pri tem pa upoštevajo telesne lastnosti, potrebe in želje naročnika. To velja tudi v primeru zakonske postelje. Le te njihovi mojstri vedno izdelajo glede na posameznikove želje in pri tem ne potrebujejo sklepati nobenih kompromisov. Kar zadeva spalnega udobja in dizajna ni razloga za dvome. BoxSpring postelja je vsekakor lahko ustvarjena izključno za vas, na posvet in svetovanje pa se zapeljite kar v Spalni center Maremico.

Ni vsaka BoxSpring postelja izdelana v Sloveniji

BoxSpring postelje boste našli že skoraj v vsakem pohištvenem salonu. Njihove cene se gibljejo že od zelo dostopnih, vse do izredno visokih. Velikokrat je slišati rek »malo denarja, malo muzike«. No, to velja tudi tukaj.  Nizka cena boxspring postelje pomeni nižjo kvaliteto, serijsko proizvodnjo, ki se žal ne ozira na potrebe končnega kupca ter izdelavo v državah s cenejšo delovno silo.

BoxSpring postelje pa se ne razlikujejo samo v ceni. Razlikujejo se tudi po končni višini, možnosti izbire materiala in barve oblazinjenja, udobju ležišča (večina ima tipsko, vnaprej določeno trdo, srednje ali mehko ležišče) in po tem ali jo morate na dom pripeljati in sestaviti sami ali to za vas stori sam proizvajalec. Več o tem, na kaj morate biti pozorni, ko kupujete posteljo boxspring si preberite TUKAJ.

Slovenci imamo radi domačo kakovost in izdelavo

Vse večje je zavedanje, da je spalnica več kot le prostor, kamor greš spat. Spalnica je prostor, kjer se sprostimo, ljubimo in skrbimo za ustrezno regeneracijo svojega telesa. V ospredje pa prihaja tudi estetika prostora, zato so BoxSpring oblazinjene postelje še toliko bolj priljubljene. Ponosni uporabniki jo z veseljem opremijo s kvalitetno posteljnino, kar da piko na i popolnemu spalnemu udobju, sprostitvi in čudovitem videzu postelje.

Vas zanima kdo je glavni »krivec« za novi trend oblazinjene postelje BoxSpring?

Ime mu je Valentin Marinšek. Je inovator in vodja tehničnega sektorja v podjetju Maremico. S svojo ekipo mojstrov in šivilj snuje načrte, razvija nove izdelke in izdeluje končne izdelke za večje udobje vsakega naročnika. Njemu gre zasluga za razvoj številnih inovativnih izdelkov za zdravo spanje. Na primer: ročno izdelano ležišče Leticia, vzglavnik Leticia, postelje BoxSpring, ki jih lahko naročite tudi v spletni trgovini Maremico.

BoxSpring postelje tudi v spalnicah znanih Slovencev!

Vsak dan več Slovencev uživa v udobju trenutno najbolj iskane BoxSpring postelje. Med njimi je tudi nekaj znanih Slovencev. Preberite njihova mnenja o BoxSpring postelji.