Dopolnjen program izdelkov ODEJA

Dopolnjen program izdelkov ODEJA
image_blog


Za izdelke iz kolekcije ODEJA so značilni izbrani prestižni materiali, vrhunsko oblikovanje in skrbna izdelava. V vsak izdelek smo všili spoštovanje do vašega zdravega spanja in dobrega počutja. Ustvarili smo jih za vse, ki želite za svoje spanje le najboljše.

Odeje za najlepši spanec

Odeje ODEJA smo ustvarili iz vrhunskih materialov, ki vsaki posebej dajejo čudovito mehkobo in sanjsko zračnost. Vsaka odeja je prešita tako, da polnilo kljub intenzivni uporabi in pranju ohranja svoj položaj, odeja pa s tem svojo mehkobo in toplotne karakteristike. Različne debeline odej poskrbijo za udobje v vseh letnih časih, za vse pa je značilna dolga življenjska doba.

V ponudbi: odeje RELAX, INLET DREAMFIL, CIRRUSFIL in SUPERSOFT.

Vzglavniki za najboljšo oporo

Klasični vzglavniki in anatomski vzglavniki za pravilno podporo glave med spanjem in sproščeno lego hrbtenice. Vzglavniki so ustvarjeni iz prijaznih materialov za vse načine spanja, da omogočajo zdravo regeneracijo telesa in primerno udobje počitka.

Izbirate med mehkimi, čvrstimi, zelo čvrstimi vzglavniki, večnamenski vzglavniki in takšnimi posebnih anatomskih oblik.

Nadvložek za dodatno udobje

Nadvložek Comfort Lux uporabljamo za povečanje udobja ležišča, za zaščito ležišča in za podaljšanje njegove življenjske dobe. Voluminozen in udoben nadvložek Comfort Lux je narejen iz vrhunskih umetnih vlaken, prešitje pa daje nadvložku kompaktnost, bogato polnilo pa čudovito mehkobo.

Oglejte si katalog izdelkov >>