Nova kolekcija satenaste posteljnine Floris

Nova kolekcija satenaste posteljnine Floris

image_blog

Floris - prestižna kolekcija cvetličnega potiska in pastelnih barv

Naša nova kolekcija bombažno-satenaste posteljnine vas bo v harmoniji nežnih umirjenih tonov nedvomno navdušila!

Kolekcija posteljnine, okrasnih vzglavnikov ter okrasnih pregrinjal predstavlja eleganco z igrivim pridihom, za katere so značilne cvetlice v skladni kombinaciji pastelnih odtenkov. Ustvarili smo jo za vse ljubitelje umirjenih tonov in vse tiste, ki na prvo mesto postavljajo mehkobo vrhunskega bombažnega satena.

 

 

Posteljnina Floris v roza barvi
Posteljnina Floris bo v uglajeno razigrani kombinaciji rožnate puder in kapučino rjave barve v vašo spalnico vnesla pridih nežnosti in elegance. Dodatno jo popestri bela črta, ki prisrčno orisuje cvetlični potisk.

Posteljnina Floris v rjavi barvi
Posteljnina Floris bo v tem čudovitem prepletu bež in kapučino rjave barve v vašo spalnico vnesla toplino in umirjenost. Dodatno jo popestri še z vzglavniki v izbranih barvnih kombinacijah iz naše kolekcije Bali in poskrbite za eleganten izgled vašega spalnega prostora.

Posteljnina Floris v bež barvi
Posteljnina Floris v nežnih bež odtenkih je prava izbira za vse, ki želite v vaš spalni prostor vnesti eleganco v umirjenih barvnih tonih. Je obojestranska, všita zadrga pa vam bo pomagala, da boste odejo in vzglavnik lahko preoblekli hitro in preprosto.

Posteljnina Floris v mint barvi
Posteljnina Floris bo v moderni kombinaciji mint in bež barve odlična izbira za vse, ki želite vašemu spalnemu prostoru dodati piko na i. Na eni strani izžreva pozitivno energijo ter na drugi eleganco z igrivim pridihom.

Kolekcija Floris je ustvarjena iz vrhunskega 100 % bombažnega satena, ki se ponaša s certifikatom Öko-Tex razred I. Tkanina, obdelana s tehnologijo Easy-care, omogoča preprosto vzdrževanje, pranje na 60⁰C pa mirno spanje tudi tistim z občutljivo kožo, alergijami in astmo.

Vaša spalnica bo poslej sijala v harmoniji nežnih umirjenih tonov.


Vam je všeč?

Floris vas že čaka v naših trgovinah (seznam trgovin >>) in v spletni trgovini Odeja.si.