BoxSpring postelje in Odeja posteljnina – Perfekcija!

BoxSpring postelje in Odeja posteljnina – Perfekcija!

Biti zaprisežen kakovosti, v želji zagotoviti najboljše za svoje kupce je nekaj, kar dandanes redko srečamo. Na srečo je v Sloveniji kar nekaj podjetij, ki stremimo k temu in se medsebojno podpiramo. Med njimi s ponosom omenjamo podjetje Maremico, ki v svojem Spalnem centru Maremico razstavlja inovativne vzmetnice Leticia, vodne postelje Lectus in BoxSpring postelje. Njihovo poslanstvo je podobno našemu - zagotoviti popolno spalno udobje prav vsem, ki si to želijo.

Podpiramo slovensko!

Slovenci vedno bolj cenimo domače delo in kvaliteto ter sebi privoščimo le najboljše. Zavedanje, kako pomembno je dobro počutje, se odraža tudi v tem, kako iskani in zaželeni so naši izdelki za spanje, dom in osebno nego. Veseli smo, da dosegamo zaupanje številnih domačih in tujih kupcev.

Zakaj so naša posteljnina in odeje prava izbira za BoxSpring postelje?

Odgovor je preprost. Naša posteljnina in odeje so vrhunske kakovosti. Izdelane so premišljeno in so na voljo za ljubitelje različnih materialov, vzorcev, barv in dizajnov. Enako velja za slovenske BoxSpring postelje, ki nastajajo izpod rok mojstrov podjetja Maremico. Te moderne postelje so znane kot nadstandardno visoke postelje, oblazinjene postelje v barvi in materialu, ki ju sami izberete iz njihovega programa ter všitim ležiščem, ki ga izdelajo šele, ko se spoznate. Opazili pa smo tudi, da lahko njihove BoxSpring postelje naročite tudi v njihovi spletni trgovini, detajle pa dorečete z njimi osebno naknadno.

Maremico – zaupanja vredno slovensko podjetje

S podjetjem Maremico se poznamo že vrsto let. Medsebojno se podpiramo in spodbujamo pri številnih podvigih, na kar smo izjemno ponosni. To podjetje je za nas številka ena na področju razvoja ročno izdelane vzmetnice Leticia, nadgradnje vodne postelje Lectus in oblazinjene postelje BoxSpring. Tu ni kaj za oporekati. Njihovo znanje, dolgoletne izkušnje, ljubezen do dela in občutek za razvoj inovativnih rešitev, ki uresničujejo sanje po udobju vsakega posameznika, je nekaj izjemnega.  

Posteljnina Odeja v objemu slovenske BoxSpring postelje

Lepo je videti, ko ti kupci zaupajo, da za svoje visoke postelje, BoxSpring postelje, izberejo Odejino posteljnino. Vidijo smisel v tem, da gre kvaliteta z roko v roki in da je popolno udobje možno le, ko zares začutiš perfekcijo vsakega detajla postelje. Ne le same postelje, temveč tudi vsega kar je na njej. Naš spalni program je izredno pester in v njem lahko vsak kupec najde zase tisto, kar ga bo razvajalo in mu lepšalo ne le spalnico, temveč dom nasploh.

Naša posteljnina in odeje se odlično podajo na številne modele BoxSpring postelje. Nekaj izbranih modelov, ki so razstavljeni v Spalnem centru Maremico, predstavlja izhodišče, ki njihovi ekipi pomaga, da vam izdelajo popolno posteljo BoxSpring – tako, da bo izdelana glede na vaše telesne potrebe, lastnosti, želje po udobju in dizajnu. Pokukajte v njihovo galerijo in na stran z modeli BoxSpring postelje. Morda boste našli svojo sanjsko posteljo.

Posteljnino, odeje in vzglavnike najdete tudi v njihovi spletni trgovini

Ponosni smo, da lahko njihovi kupci za svoje moderne postelje izberejo tudi naše izdelke. Na voljo so tako v njihovem razstavnem salonu v ljubljanskih Črnučah, kot tudi v njihovi spletni trgovini, kjer so, kot so nam zaupali, izredno priljubljeni. Navedeni pa so tudi v njihovem 100-stranskem katalogu, ki si ga lahko brezplačno naročite TUKAJ.