Odeja na sejmu Heimtextil v Frankfurtu 2019

Odeja na sejmu Heimtextil v Frankfurtu 2019
image_blog

V začetku januarja 2019 smo kot edini slovenski proizvajalec v svoji panogi razstavljali na sejmu Heimtextil v Frankfurtu. Letos smo se nahajali na novi osveženi stojnici v hali 11. Med novimi kupci so največ zanimanja poželi izdelki iz kolekcije Organic - izdelki iz 100 % organsko pridelanega bombaža in 100 % organsko pridelane volne. Za te izdelke smo nedavno ponovno prejeli priznan certifikat GOTS, ki dokazuje vrhunsko kakovost naše Organic kolekcije. Več >.

Ogromno zanimanja so prejeli tudi ostali naravni izdelki, kot so odeje in vzglavniki iz vlaken kapoka in TENCELA. Kapok je znan kot svilen bombaž ali java bombaž. Ima ogromno pozitivnih lastnosti, med drugimi je anti-alergijski ter nudi razkošno mehkobo. TENCEL je svilnato lesketajoče se namensko vlakno, ki temelji na novi nanotehnologiji in se pridobiva s pomočjo okolju prijazne proizvodnje iz naravne lesne surovine. Svoje izjemne lastnosti ima zaradi optimalnega zaporedja nanovlaken, ki so hidrofilna in odlično sprejemajo vlago. Je koži prijazen in lahek za nego, ima pa tudi večjo trdnost od bombaža. S srednje toplo odejo Tencel Medium se lahko razvajate že danes. Oglejte si jo tukaj >.

V Frankfurtu smo ponosno predstavili novo kolekcijo posteljnine. Poimenovali smo jo Floris, saj predstavlja harmonijo nežnih umirjenih tonov ter čudovitega cvetličnega potiska. Kot vse naše kolekcije posteljnin jo odlikujejo mehkoba vrhunskega satenastega bombaža ter obstojne barve.

Veselimo se novih poslovnih priložnosti in poznanstev; sejem nam je tako dal veliko energije, zagona ter številne nove ideje, ki jih bomo s pridom uporabili pri nadaljnjem delovanju.

Vas zanimajo tudi ostale novice, dogodki, dnevi odprtih vrat v naši proizvodnji? Zaupajte nam vaš naslov in poslali vam jih bomo.