Odeja nekoč in danes

Odeja nekoč in danes
image_blog

Ali veste, da zametki podjetja Odeja segajo v leto 1927? Vse skupaj se je začelo z ročnim izdelovanjem prešitih odej v baraki sredi Škofje Loke, skozi leta pa je podjetje raslo in že leta 1945 so pridne roke Odejinih šivilj izdelale 21. 000 prešitih odej letno. Danes je Odeja uspešno in sodobno opremljeno tekstilno podjetje z lastno proizvodnjo, 10 trgovinami po Sloveniji ter vse bolj priljubljeno spletno trgovino.

87. rojstni dan, ki smo ga praznovali pred kratkim, je idealna priložnost za pogled v preteklost in tudi v prihodnost. Mnogo stvari se je s časom spremenilo. Tehnološki napredek omogoča drugačen način proizvodnje, internet je spremenil način komunikacije in trendi se menjajo vse hitreje. Ena stvar pa je takšna, ki v Odeji ostaja nespremenjena. To je naš iskren in spoštljiv odnos do kupcev, ki se kaže v skrbni izbiri materialov, kvaliteti naših storitev in iskreni in odprti komunikaciji. Tako je bilo v samem začetku, tako je danes in tako bo tudi v prihodnje.

Veseli nas, da kupci v naših izdelkih prepoznavajo naše vrednote in jih znajo ceniti. Ob rojstnem dnevu smo prejeli ogromno voščil in lepih želja, ki smo jih zapisali na pisane balone, ti pa so nekaj časa plapolali nad našo tovarno v Škofji Loki. Na tem mestu se vam iskreno zahvaljujemo za vsa sporočila, ki ste nam jih namenili v času praznovanja!

Odeja niso samo rjuhe, odeje, vzglavniki in posteljnina. Odeja je skupek predanih in strokovnih prodajalk, pridnih rok naših šivilj, vrhunsko izbranih, naravnih materialov in izdelkov, ki trajajo. Strokovnjakov, ki se vsak na svojem področju trudijo za razvoj produktov ter končnih uporabnikov, ki jih naši izdelki spremljajo vsak dan. Je občutek popolnega vzglavnika, ravno prav tople odeje in čudovite posteljnine, občutek doma in občutek pripadnosti. Odeja je všita čarobnost.