Kaj za vas pripravljamo v letu 2020?

Kaj za vas pripravljamo v letu 2020?
image_blog

Novo leto je čas, ko pogledamo v preteklost in se hkrati ozremo v prihodnost. Čas, ko analiziramo leto, ki je za nami in že kujemo plane za naprej. Tudi pri nas je tako!

Leto 2019 smo v Odeji začeli z obiskom sejma Heimtextil v Frankfurtu, kjer vsako leto predstavimo naše novosti. Velik poudarek je bil na izdelkih za spanje iz naravnih materialov in organskih izdelkih, ki jih kupci vse bolj cenite. Prvič smo na ogled postavili tudi kolekcijo posteljnine Floris, ki se je izkazala za pravi prodajni hit. Pri snovanju smo upoštevali željo kupcev po posteljnini v nežnih in pastelnih barvah in tako je nastala naša nova posteljnina iz bombažnega satena, ki jo dopolnjujejo še pregrinjala, okrasni vzglavniki in zavihanke. Poleg tega smo v preteklem letu praznovali 87. rojstni dan, pripravili dan odprtih vrat in odprli novo trgovino Odeja v Supernovi Nova Gorica. Trudimo se, da vam Odeja ponudi kar največ; vrhunske izdelke iz skrbno izbranih materialov, prijazno svetovanje, upoštevanje vaših želja in spoštljiv odnos, ki temelji na zaupanju.

Tudi v letu 2020 bo tako. Že takoj v začetku januarja odhajamo v Frankfurt, kjer bomo tudi letos na sejmu Heimtextil prisotni z našimi novostmi.* Prvič bomo na ogled postavili našo novo kolekcijo posteljnine, v kateri se tradicionalen motiv čipke spaja z modernimi barvami in sodobnim vzorcem. Poleg tega bomo dopolnili našo kolekcijo naravnih izdelkov za spanje Odeja Natur, ki jo odlikujejo naravni materiali (volna, bombaž, kapok, bambus …). Letos bomo pričeli še z izdelovanjem izdelkov iz koruze, konoplje, svile in kašmirja. V letu 2020 bomo z novimi barvami dopolnili tudi našo kolekcijo satenastih enobarvnih posteljnin Basic. Za vse naše prešite odeje podaljšanih dimenzij (dolžine 220 in 240) pa vam bomo ponudili razširjeno ponudbo posteljnin v ustreznih dimenzijah.

Verjamemo, da boste kupci tudi v prihodnje znali ceniti našo kvaliteto in odličnost, ki vam jo zagotavljamo že od leta 1932.

Kolekcija Odeja Natur

*Odeja se bo predstavila na sejmu Heimtextil, International Trade Fair for Home and Contract Textiles, ki bo med 7.1. in 10.1.2020 v Frankfurtu. Operacija je bila za sofinanciranje izbrana na Javnem razpisu za sofinanciranje individualnih nastopov podjetij na mednarodnih sejmih v tujini v letih 2019-2022. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.