Različni načini uporabe okrasnih vzglavnikov

Različni načini uporabe okrasnih vzglavnikov

image_blog

Okrasni vzglavnik za podporo hrbta med branjem

Vsi vemo, da branje pred spanjem sprošča. Med branjem se naši možgani umirijo, zniža se raven stresa in naše telo se pripravlja na spanje. Ni presenetljivo, da večina ljudi zvečer bere kar v postelji. Čeprav branje blagodejno vpliva na možgane, pa lega našega telesa med branjem običajno ni optimalna. Mnogi se med branjem srečujejo z različnimi bolečinami v vratu in hrbtu ter nikakor ne najdejo udobnega položaja.

Predlagamo vam, da si pri tem pomagate z okrasnim vzglavnikom, ki naj vam služi kot podpora. Tako boste poskrbeli za razbremenitev določenih delov telesa in posledično zmanjšali bolečine.

Uporabite ga za hitro razbremenitev utrujenih nog

Se tudi vi zvečer srečujete z utrujenimi in bolečimi nogami? Če ves dan preživite v čevljih, zagotovo težko čakate večer. Po napornem dnevu vam predlagamo vročo kopel za noge in masažo stopal. Za hitro popuščanje utrujenosti stopal pa poskrbite tako, da jih dvignete v zrak. Ulezite se na hrbet, stopala pa podprite z okrasnim vzglavnikom (ali dvema).

Okrasni vzglavniki za lepši dom in boljše počutje

Popoln sopotnik na potovanjih

Da bo pot bolj udobna, ga vzemite ga s seboj na daljše vožnje z avtomobilom ali letalom. Zagotovo pa vam bo prišel prav tudi v primeru spanja v hotelu, apartmaju ali v šotoru, kamor se boste lahko brezskrbno naslonili po dolgem dnevu. Namig: Pred potjo ga operite z vašim najljubšim pralnim praškom, da vam bo na poti predstavljal delček domačega udobja.

Dekoracija spalnice ali dnevne sobe

Okrasne blazine so idealna rešitev, če želite popestriti vaš dom. Nekateri jih uporabljajo med posedanjem na kavču, drugi z njimi krasijo dnevne ali spalne prostore. Če želite vzdušje vašega doma spremeniti enostavno in z majhnim vložkom, vam priporočamo menjavo okrasnih vzglavnikov ali njihovih prevlek. Pa še namig, če ste v dilemi glede barve: Žive barve dokazano pomagajo premagovati utrujenost.

Oglejte si okrasne vzglavnike Odeja in poiščite tistega, ki vam najbolj ustreza. Izbirate lahko med različnimi materiali, potiski in barvami:

Okrasni vzglavniki-različne kombinacije