Opremite se z udobjem in barvami na plaži

Opremite se z udobjem in barvami na plaži
image_blog

Če imate radi udobje kamorkoli greste, se opremite z udobnimi izdelki tudi za na plažo. Zbrali smo 5 nepogrešljivih pripomočkov, s katerimi bodo vaše počitnice še bolj udobne.

1. Ležalna blazina Color - najmehkejši del poležavanja

Ležalno blazino odlikujeta zelo prijetna tkanina in elegantno prešitje, ki ležalki daje ravno pravšnjo voluminoznost. Uporabljate jo lahko kjerkoli: ob morju, na travi, v ležalniku. Naredili smo jo točno tako, kot nam vedno pravite, da si jo želite: trpežno, pralno in ravno prav mehko.

2. Brisača Color - mehka in izjemno vpojna

Odejino brisačo Color odlikujejo izjemna vpojnost, nežnost in obstojnost. Odličnost brisače smo dosegli z gostim žakardnim tkanjem 100 % česanega bombaža (550 g / m²). Brisača ima eleganten videz in prispeva k lepemu izgledu vaše kopalnice. Vpila bo vse kapljice z vašega telesa ter nežno negovala vašo kožo.

Izberete med manjšo brisačo v dimenziji 100x50 cm ali večjo brisačo v velikosti 140x70 cm.

3. Ortopedski vzglavnik Color - oblika za čudovito oporo

Naj bo vaš počitek še bolj udoben! Vzglavnik Color odlikuje preprosta, a zelo domišljena oblika, zaradi katere je kot pika na i vašemu počitku. Uporabljate ga lahko kot vsestransko ortopedsko podlogo za podlaganje glave, vratu, rok in nog. Nenadomestljiv je, ko želite, da vam je kar se da udobno v postelji ali na sedežni garnituri, ob branju knjige ali poležavanju na plaži. Poleg tega je tako zelo prijeten, da svojega želijo imeti tudi otroci.

4. Toaletna torbica Color - vsestranska, priročna in nepogrešljiva torbica

Kozmetična toaletna torbica je namenjena hrambi kozmetičnih pripomočkov. Zaradi praktične ovalne velikosti se bo brez težav prilagodila v vsako (potovalno) torbo. Vanjo lahko spravite vse manjše pripomočke, ki jih potrebujete za na plažo - od sončnih očal do sončne kreme. Na voljo je v več barvah (turkizna, zelena, rdeča, oranžna, rumena).

5. Večnamenska blazina Color Flexi - praktična in udobna blazina

Flexi je idealen vzglavnik - odličen pripomoček, ki ga morate vzeti s sabo na počitnice. Trije ločeni prekati in domišljeno polnilo mu omogočajo gibljivost ter s tem popolno prilagajanje vašemu načinu počitka. Z njim lahko podprete vse dele telesa, dopolnite višino vzglavja ali na njem spočijete svoje noge. Na plaži bo idealen kot blazina za vzglavje na ležalniku, veseli pa ga bodo tudi otroci za poležavanje in igro.


Katerih je vaših 5 najljubših pripomočkov za na plažo?

Zaupajte nam jih na novice@odeja.si.

Kaj pravite na udobje, ko ideje in nasveti za urejanje doma padejo v vaš nabiralnik? Zaupajte nam naslov in jih dobite.