Pregrinjalo za posteljo - 5 načinov uporabe

Pregrinjalo za posteljo - 5 načinov uporabe

image_blog

Pregrinjalo za posteljo ima več različnih poimenovanj: posteljno pregrinjalo, okrasno pregrinjalo, okrasna prešita odeja in številne druge. Ne glede na to, kako jim pravimo, so nepogrešljiva v spalnici, dnevni sobi in tudi na potovanju. V nadaljevanju z vami delimo 5 najbolj priljubljenih načinov uporabe pregrinjala za posteljo.

1) Pregrinjalo za posteljo namesto odeje

Zakaj pa ne? Posteljna pregrinjala Odeja so narejena iz čudovito mehkega 100 % bombažnega satena, ki je izjemno prijeten na otip, obenem pa odlično izgledajo. Zaradi mehkobe posteljnina ni potrebna, za kraljevsko spanje bo poskrbelo kar pregrinjalo. Ko se umaže, ga lahko preprosto operete v pralnem stroju.

2) Kot dekorativni element vaše spalnice ali dnevne sobe

Če želite na preprost in učinkovit način polepšati izgled vaše spalnice ali dnevne sobe, lahko to storite s pomočjo pregrinjala. Izberite takšnega, ki vam je všeč in se lepo poda v prostor, nato pa ga razprostrite čez posteljo ali kavč. Prostor bo v trenutku izgledal kot prerojen. Namig: za občutek urejenosti bodo poskrbeli barviti in mehki dekorativni izdelki, kot so okrasne blazine sorodnih barv in vzorcev.

Pregrinjalo za posteljo

3) Posteljno pregrinjalo je odlično za na potovanja

Pisana pregrinjala so več kot primerna za uporabo na potovanjih! Z njimi se lahko ogrnete med potjo (avto, letalo) ali jih vzamete s seboj na plažo. Mnogi jih uporabljajo na kampiranju kot lahko odejo v šotoru. Odlična so za alergike, ki jim odeje v hotelih in apartmajih lahko sprožijo alergijske reakcije. Vaš novi sopotnik na potovanjih – mehko pregrinjalo – bo poskrbel za čudovito mehkobo in prijetne noči.

4) Vzemite ga s seboj na plažo

»Odkar vem, da lahko pregrinjalo brez težav operem, ga vsakič vzamem s seboj na plažo. Služi mi kot mehka podlaga za ležanje, med dremanjem pa se z njim občasno tudi pokrijem.«

Mehak bombažni saten je obdelan s tehnologijo Easy-care, ki omogoča preprosto vzdrževanje. Pregrinjala se lahko perejo na 60 ⁰C in se zelo hitro sušijo, zato so več kot primerna tudi za zunanjo uporabo. Namig: Tudi hišni ljubljenčki jih obožujejo.

5) Pregrinjalo za posteljo kot dodaten vir toplote

Vsi poznamo občutek, ko poležavamo na kavču in se želimo z nečim pokriti. Posteljno pregrinjalo ni le dekorativni element, ki lepša kavč. Je tudi vir toplote, ko nam zvečer postane hladno. V hladnih zimskih nočeh pa ga mnogi uporabljajo tudi kot dodatno odejo za spanje.

Posteljno pregrinjalo

 

Spoznali ste nekaj načinov uporabe, ki jih omogoča posteljno pregrinjalo. Kako pa ga vi najraje uporabljate? Zapišite vaše mnenje v komentar, ali pa se nam oglasite na Facebooku ali Instagramu. Veseli bomo prav vsakega mnenja!