Kolekcija Anikka&Val – spoj sodobnega minimalizma in brezčasne elegance

Kolekcija Anikka&Val – spoj sodobnega minimalizma in brezčasne elegance

Predstavljamo vam novo kolekcijo bombažno-satenaste posteljnine Anikka&Val, ki s svojimi minimalističnimi in prefinjenimi abstraktnimi linijami lepo dopolnjuje moderne spalne prostor, skrbno izbrane barvne kombinacije pa v vsako spalnico vnesejo pridih brezčasne elegance. Posteljnina je na voljo v petih barvnih različicah in sicer v jagodni, svetlo rjavi, antracit sivi, pudrasto roza in petrolej barvni kombinaciji.

Moderna eleganca in udobje vrhunskega bombažnega satena

Kolekcija Anikka&Val predstavlja spoj med sodobnim minimalizmom in prefinjenostjo brezčasne elegance. Kolekcija se deli na bolj ženstveno različico posteljnin Anikka, ki jo odlikujejo nežni cvetlični vzorci ter nevtralno posteljnino Anikka&Val z minimalističnimi abstraktnimi linijami namenjeno vsem, ki si želijo svojo spalnico nadgraditi v prefinjen prostor, kjer prevladuje sproščeno vzdušje in čarobno udobje. Posteljnina nudi izjemen občutek ugodja, skrbno izbrane moderne barvne kombinacije pa bodo poskrbele za svežino vašega spalnega prostora. Kolekcija Anikka&Val je ustvarjena za vse, ki cenite kakovostno izdelavo, dovršen videz in mehkobo vrhunskega bombažnega satena. Kolekcija obsega posteljnino iz satena, okrasne vzglavnike, pregrinjala in prevleke za vzglavnike.

Kolekcija Anikka&Val je narejena iz vrhunskega 100 % bombažnega satena, ki se ponaša s certifikatom Oeko-Tex razred I. Tkanina obdelana s tehnologijo Easy-care, omogoča preprosto vzdrževanje, pranje na 60˚C in pa mirno spanje tudi tistim z občutljivo kožo, alergijami in astmo.

Poživite vašo spalnico s pregrinjali Anikka&Val

Elegantno pregrinjalo za posteljo iz bombažnega satena z elegantnim minimalističnim potiskom, bo poskrbelo, da bodo vaši spalni prostori polni svežine in nežne prefinjenosti. Pregrinjala Anikka&Val vam lahko služijo kot dekoracija na postelji ali kot dodaten vir toplote v spalnici, mladinski sobi ali dnevni sobi. Pregrinjalo lahko seveda vzamete tudi na pot, saj bo poskrbelo za občutek domačnosti kjerkoli se boste nahajali.

Vzdrževanje pregrinjala je izjemno preprosto, kajti lahko ga brez skrbi operete tudi na 60˚C. Poleg estetske privlačnosti vam bo pregrinjalo Anikka&Val omogočalo, da bodo vaše poletne in prav tko zimske noči prijetne, saj je uporabno prav v vseh letnih časih.

Pisani okrasni vzglavniki Anikka&Val za elegantno dekoracijo doma

Kolekcijo Anikka&Val krasijo tudi okrasni vzglavniki med katerimi lahko izberete takšne, ki se barvno ujemajo s posteljnino in pregrinjalom. Če pa imate radi kombiniranje barv, lahko poljubno kombinirate različne barve posteljnine, pregrinjala in okrasnih vzglavnikov. Tkanina vzglavnika je bombažni saten, obdelan s tehnologijo Easy-care, ki omogoča preprosto vzdrževanje. V polnilu je mešanica silikoniziranega poliestra in poliuretanskih kosmičev. Barve potiska so prijazne do okolja in do ljudi ter izjemno obstojne.

Prepričani smo, da vas bo kolekcija Anikka&Val navdušila s svojo čudovito kombinacijo modnih barv, ki bodo popestrile in polepšale vaše spalne in bivalne prostore, prav tako pa poskrbela za sproščeno udobje med spanjem. Kolekcija Anikka&Val je bila ustvarjena je za vse, ki cenijo vrhunsko kvaliteto posteljnin in brezčasen dizajn in vam bo služila ter krasila vaše domove dolgo vrsto let.

Če želite še več koristnih nasvetov, nas spremljajte tudi na Facebooku in Instagramu!