Predstavili smo se na največjem tekstilnem sejmu v Evropi

Predstavili smo se na največjem tekstilnem sejmu v Evropi
image_blog

Tudi letos se je Odeja predstavila na sejmu Heimtextil v Frankfurtu*. Gre za največji tekstilni sejem v Evropi, ki smo si ga tudi sami z veseljem ogledali. Preverite, kaj smo postavili na ogled mi in kakšni trendi nas čakajo v prihodnje.

Odeja Škofja Loka je obiskala sejem Heimtextil v Frankfurtu

Letos smo na naši stojnici poleg že uveljavljenih izdelkov predstavili nekaj novosti, ki so pritegnile tudi naše obiskovalce. Kupci so izkazali veliko zanimanje za naši kolekciji Organic in Natur in tudi sami smo se na sejmu prepričali, da so organski in naravni materiali ob odgovorni proizvodnji prihodnost tekstilne industrije. Našo kolekcijo Organic odlikuje priznani certifikat GOTS, ki dokazuje vrhunsko kakovost, zelo strogo kontrolo uporabljenih surovin, predelave ter skladiščenja organskih izdelkov za spanje (odeje, vzglavniki, posteljnina). Kolekcija Natur pa navdušuje s širokim naborom naravnih materialov (volna, kapok, bambus, tencel …), katerim smo letos dodali še izdelke iz konoplje, alpake, kašmirja, koruze in svile.

Odeje, vzglavniki in posteljnina: NOVOSTI

Poleg odej, vzglavnikov in nadvložkov na sejmu vsako leto predstavimo tudi našo novo kolekcijo posteljnine. Poimenovali smo jo Allegra, nastala pa je v sodelovanju s priznano slovensko oblikovalko Jessico Jagec. Verjamemo, da bo posteljnina tudi v vaše spalnice vnesla veselje, za kar bodo poskrbele njene skrbno izbrane barve in igriv, a elegantno zadržan potisk čipke.

Allegra, naša nova kolekcija posteljnine

S sejma prihajamo z novimi izkušnjami in poznanstvi, poslovnimi priložnostmi in predvsem s številnimi novimi idejami. Dobro smo si ogledali nove smernice in trende, ki jim bomo z veseljem sledili pri snovanju naših novih izdelkov, zato nam sledite še naprej!

*Odeja se je predstavila na sejmu Heimtextil, International Trade Fair for Home and Contract Textiles (7.1. do 10.1.2020) v Frankfurtu. Operacija je bila za sofinanciranje izbrana na Javnem razpisu za sofinanciranje individualnih nastopov podjetij na mednarodnih sejmih v tujini v letih 2019-2022. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.