Velika tovarniška akcija 2017 z ogledi proizvodnje

Velika tovarniška akcija 2017 z ogledi proizvodnje
image_blog

Že skoraj tradicionalno smo v mesecu maju organizirali Veliko tovarniško akcijo, v kateri ste kupovali ujete naše odeje, vzglavnike, posteljnino, nadvložke, otroške izdelke in okrasne izdelke za polepšanje doma do -50 % ugodneje.

Vrata razprodaje smo odprli ob 8.30 uri, ko nas je lepo spremljalo sonce.

Obiskovalci so izbirali izdelke za zdrav spanec: odeje, vzglavnike, posteljnino, nadvložke ter dekorativni in otroški program iz naravnih in vrhunskih umetnih materialov. Poskrbljeno je bilo tudi za alergike in astmatike.


Na voljo je bilo veliko različnih barv in vzorcev naše priljubljene satenaste posteljnine iz kolekcij Linia, Rosa, Arabella, Sakura, Pikapoka, Harmony. Če ste ljubitelji organskega, ste lahko ugodneje kupili posteljnino iz organskega bombaža Organic Kara.

Vodeni ogledi proizvodnje so bili dobro obiskani. Obiskovalcem smo razkrili 85-letno zgodovino podjetja Odeja, odkrivali načine izdelave izdelkov in spoznavali različna polnila za vzglavnike.


Cel dan je na veliki razprodaji potekalo nagradno žrebanje, v katerem smo izžrebanki Beti Miklavčič z Kranja povrnili stroške nakupa. Čestitamo!

Naš vodja informatike in kakovosti, Otmar Luznar, je cel dan lepo skrbel za red pred blagajnami. :)