Zahvala ob 86. rojstnem dnevu

Zahvala ob 86. rojstnem dnevu
image_blog

86x HVALA!

Prejšnji teden smo v Odeji praznovali 86. rojstni dan. Namenili ste nam res ogromno lepih čestitk in želja. Ines je napisala prav Odejino pesem, Tatjana pa risbo z našim medvedkom.

Nekaj najlepših čestitk delimo z vami:

Martina O.: Vse najboljše ob tako visokem jubileju. Želim vam še veliko uspehov na vaši poti, še veliko tako lepih, unikatnih in kvalitetnih izdelkov

Nataša F.: Čestitke! Želim vam še veliko obletnic in ponosna sem na to, da ohranjate slovensko podjetje

Valerija K.: Ob 86.obletnici želim, da si voščimo, še ob 90.letnici, zima se bliža, čas hitro beži, izdelki Odeja poskrbijo lepo, da vsem nam je prijetno toplo. Še veliko uspešnih let.

Danijela B.: Se veliko inovativnosti in se bolj sofisticirane novosti pri materialih.. vzorcih.. barvah.. :)

Karmi Š.: Vaše izdelke kupujem že prek 30 let, vedno zadovoljna, želim vam se veliko uspešnih in plodnih let, čestitam

Staša U.: Ni veliko slovenskih podjetij s tako dolgo tradicijo. Vse čestitke in se veliko dobrih izdelkov.

Jožica T.: Čestitke za visoki jubilej in uspešno poslovanje. Kvaliteta, čudoviti izdelki, zadovoljni kupci, to je vaš uspeh.

Sonja F.: Oh, da bi srečo jaz imela, Da odejo to, bi še dobila, Enostavno v njo bi se ovila, Jo pred vsemi hitro skrila, A za tebe dolgo varovala

Helena L.: Vse najboljše in ostanite najboljši se naprej vase posteljnine so najboljše in super poslovanje ter veliko zadovoljnih kupcev-)))

Edita Ž.: Vse najboljše in še veliko lepih proizvodov pred 20 leti sem samo pri vas dobila obrobo za ograjo pri otroški posteljici in super torbo oz skoraj potovalko iz mehkega blaga ki jo imam še danes predvsem za brisače za dopust

Andreja P.: Za vaših 86 jeseni vam želim, da bi nas razveseljevali vsaj še enkrat toliko časa in ne bi zaspali na lovorikah slave, ter morda razmislili še o razširitvi ponudbe s kakšnimi puhovkami denimo, saj vaše odeje nimajo primerjave z drugimi. Mehke, lahke, tople...Zakon res, jih imava z možem oba. Seveda pa vsem skupaj želim tudi obilo zdravja, sreče in vsega kar si vsak sam osebno najbolj želi.

Tatjanca S.: Za vaš rojstni dan iskrene čestitke in še naprej vam želim tako super poslovanje in

Nevenka K.: Se vsak večer z Odejino odejo pokrijem in v sladke sanje zazibljem. Imam kar veliko vaših proizvodov in sem zelo zadovoljna z njimi. Želim vam še veliko uspehov, inovativnih idej in zdravja zaposlenim.

Ines Šurbek V objemu tvojem zaspim, in se zjutraj zbudim, vedno ob meni si

ko potrebujem te, daješ mi nežnost, hrepenenje in milino, s tabo že 86 let, predana od moje babice, njena, moja in tvoja zgodba, hvala da si Odeja, z mano vsepovsod, skupaj piševa svojo zgodbo. Vse najboljše.

Sandra A.: Vse najboljše, še na veliko let. za vaš jubilej pa vam želim veliko uspehov na vaši poslovni poti. Pa, da bi še naprej ustvarjali tako lepe, unikatne, kvalitetne izdelke kot ste jih do sedaj. Res ste SUPER.

Vesna S.: Naj vas sreča, dobro poslovanje, kvaliteta spremljajo vedno in povsod, ter da ohranite čudovito znamko "ODEJA"! Dolga leta nam že dobro služijo vaši izdelki! Čestitke celotnemu kolektivu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Špela K.: Vse najboljše! prvo odejo (zimsko/letno) imam že več kot 20 let pa je še vedno enaka! Posteljnino pa imam samo vašo. Top je

Majda D.: Čestitke za tako lep jubilej! Prvo vašo odejo sem kupila s svojim prvim denarjem. To je že dolgooo. Želim vam še naprej tako lepih in kvalitetnih izdelkov, saj jih ustvarjate s srcem za nas. Hvala

Mojca K.: Vse najboljše, še veliko lepih, ustvarjalnih let, da bi vaši izdelki vedno krasili in greli naš dom.

V času praznovanja smo organizirali tudi NAGRADNO IGRO. Obdarili bomo kar 10 sodelujočih z okrasnim vzglavnikom Savana. Oglejte si srečne nagrajence tukaj >>.

Savana

Iz srca hvala za vse lepe čestitke! Obljubimo, da se bomo trudili še naprej in vas razvajali s puhastim, mehkim in pisanim udobjem.

Vrhunska kakovost, slovenska izdelava in vaše zadovoljstvo so naše vodilo.